Libnet.ro
UNICEF

05:30

Procurorii DNA cer 5 ani de inchisoare pentru fostul deputat Ion Stan. Avocat: Nu sunt probe

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA cer 5 ani de inchisoare pentru fostul deputat Ion Stan. Avocat: Nu sunt probe

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut luni o pedeapsa mai mare in cazul deputatului Ion Stan, condamnat initial la doi ani de inchisoare. Ei au sustinut in sala de judecata ca jurisprudenta Curtii Supreme in astfel de cazuri ar fi pedepse de 5 ani cu executare. Avocatul lui Ion Stan a sustinut ca deputatul este nevinovat. continuă pe Adevărul

Fost politist, condamnat la 263 de ani de inchisoare pentru violarea mai multor femei

Un fost politist din statul american Oklahoma sud) a fost condamnat joi la 263 de ani de inchisoare pentru ca a violat si a abuzat sexual mai multe femei de culoare in timpul exercitarii functiei sale,.

Procurorii DNA au pus sechestru pe o vila din Bucuresti a senatorului Dan Sova

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe o vila apartinand lui Dan Sova, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 100. 000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura. Potrivit surselor citate, proprietatea este in Capitala.

Baronul Ion Stan, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Ion Stan, fost sef al organizatiei Dambovita, a fost condamnat definitiv luni de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, el fiind acuzat ca a primit bani in timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri in schimbul inlesnirii castigarii unor contracte cu statul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )