Libnet.ro
UNICEF

08:30

Procurorii DNA au pus sechestru pe o vila din Bucuresti a senatorului Dan Sova

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA au pus sechestru pe o vila din Bucuresti a senatorului Dan Sova

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe o vila apartinand lui Dan Sova, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 100. 000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura. Potrivit surselor citate, proprietatea este in Capitala. continuă pe Adevărul

DNA pune sechestru pe o vila a senatorului Dan Sova

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe o vila care ii apartine lui Dan Sova, in dosarul CET Govora, in care senatorul se afla in arest la domiciliu, au declarat surse judiciare citate de.

Sechestru DNA pe o vila a lui Dan Sova

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe o vila apartinand lui Dan Sova, in dosarul CET Govora in care senatorul se afla in arest la domiciliu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit acelorasi surse, sechestrul ar fi fost pus pe o vila din Capitala.

Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Regatta Real Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara cu capital romanesc, a scos la vanzare doua cladiri emblematice din Bucuresti, cea mai scumpa dintre ele avand un pret de.

FOTOGALERIE In mai putin de o luna, parcurile mari din Bucuresti vor avea hranitori pentru pasarile salbatice. Cum se construieste o hranitoare si ce seminte prefera pasarile

In mai putin de o luna, parcurile mari din Bucuresti vor avea hranitori pentru speciile de pasari salbatice care ierneaza aici. In total, vor fi instalate 30 de hranitori, cel mai mare numar existent intr-un oras din tara, iar actiunea face parte dintr-un proiect al Societatatii Ornitologice Romane. Daca va plac micutele zburatoare si vreti sa le ajutati sa treaca iarna, puteti pune si voi hranitori pentru pe pervaz sau in gradina. Ornitologii explica cum sa le confectionati si ce hrana prefera pasarile.

Moartea panselutelor din Bucuresti? Un proiect local ar putea obliga primarii sa planteze doar plante perene, arbori si gazon

Cheltuirea nejustificata a banului public in ultimii 20 de ani pe panselute, palmieri si alte plante exotice ar putea inceta. Primariile din Bucuresti ar putea fi obligate sa planteze pe domeniul public numai plante perene, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat la urmatoarea sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. In plus, amenajarile spatiilor verzi se vor putea face doar in baza unui plan de amenajare peisagistica.

Procurorii DNA cer 5 ani de inchisoare pentru fostul deputat Ion Stan. Avocat: Nu sunt probe

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut luni o pedeapsa mai mare in cazul deputatului Ion Stan, condamnat initial la doi ani de inchisoare. Ei au sustinut in sala de judecata ca jurisprudenta Curtii Supreme in astfel de cazuri ar fi pedepse de 5 ani cu executare. Avocatul lui Ion Stan a sustinut ca deputatul este nevinovat.

Primarul si viceprimarul din orasul iesean Harlau, retinuti pentru 24 de ore

Primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu, si viceprimarul localitatii Florin and Tapusa au fost retinuti de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Iasi, pentru 24 de ore, sub acuzatia de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si instigare la fals intelectual, transmite Agerpres.

Sinteza zilei: Liviu Negoita, denuntat de propriul var in afacerea cu bancutele din Bucuresti

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, cum a facut avere pe bani publici Liviu Negoita, pe vremea cand era primar la Sectorul 3 din Capitala. O ampla ancheta jurnalistica realizata de Antena 3 a aratat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )