Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sechestru DNA pe o vila a lui Dan Sova

România Liberă România Liberă,
Sechestru DNA pe o vila a lui Dan Sova

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe o vila apartinand lui Dan Sova, in dosarul CET Govora in care senatorul se afla in arest la domiciliu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit acelorasi surse, sechestrul ar fi fost pus pe o vila din Capitala. continuă pe România Liberă

DNA pune sechestru pe o vila a senatorului Dan Sova

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe o vila care ii apartine lui Dan Sova, in dosarul CET Govora, in care senatorul se afla in arest la domiciliu, au declarat surse judiciare citate de.

Procurorii DNA au pus sechestru pe o vila din Bucuresti a senatorului Dan Sova

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe o vila apartinand lui Dan Sova, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 100. 000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura. Potrivit surselor citate, proprietatea este in Capitala.

Senatorul PSD Dan Sova, in arest la domiciliu

Senatorul Dan Sova a fost adus vineri dimineata la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), unde se discuta contestatia DNA la decizia primei instante de a-l elibera din arest preventiv, in.

Dan Sova, la ICCJ. Magistratii discuta contestatia DNA la eliberarea din arest preventiv a senatorului

Senatorul Dan Sova a fost adus vineri dimineata la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), unde se discuta contestatia DNA la decizia primei instante de a-l elibera din arest preventiv, in.

Dan Sova, eliberat si plasat in arest la domiciliu

Dan Sova va fi eliberat din arestul Politiei si cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 100. 000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura, a decis definitiv Inalta.

Dan Sova, plasat in arest la domiciliu; decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri eliberarea din arest preventiv a senatorului Dan Sova si plasarea acestuia in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta in legatura cu un contract de asistenta juridica de la CET Govora, informeaza Agerpres.

Senatorul Dan Sova este eliberat din arest

Curtea Suprema a decis, vineri seara, eliberarea din arestul la domiciliu a senatorului Dan Sova.

Dan Sova, plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis in aceasta seara eliberarea din arest preventiv a senatorului Dan and Sova si plasarea acestuia in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta in legatura cu un contract de asistenta juridica de la CET Govora, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )