Libnet.ro
UNICEF

15:30

Procurorii DNA au decis: Ioan Oltean ramane sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Procurorii DNA au decis: Ioan Oltean ramane sub control judiciar

Ioan Oltean ramane sub control judiciar. Procurorii DNA au prelungit masura preventiva data in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Fostul parlamentar este anchetat pentru ca. continuă pe Antena3

Neculai Ontanu si avocata Loredana Radu au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA sub acuzatia de luare de mita. In acelasi dosar, este urmarita penal avocata Loredana Claudia Radu, sub acuzatia de complicitate la luare de mita si spalare de bani. Aceasta este avocata lui Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni si este nepoata lui Gabriel Oprea. Procurorii DNA au anuntat miercuri noaptea ca i-au retinut, in acelasi dosar, pe avocata Loredana Radu, si pe secretarul Primariei sectorului 2, Toma Sutru.

Deputatul Cristian Rizea a fost trimis in judecata de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, marti, pe deputatul Cristian Rizea.

Fostul sef al judetului Botosani, Florin Turcanu, din nou in vizorul legii. Procurorii DNA i-au perchezitionat vila, dar si sediul Consiliului Judetean

Vila fostului sef al judetului, Florin Turcanu, dar si sediul Consiliului Judetean au fost calcate astazi de procurorii DNA. Acestia au perchezitionat atat casa lui Turcanu dar si sediul institutiei pe care a condus-o. Se banuieste savarsirea unor fapte de coruptie.

Prejudiciu de 1,1 milioane de lei la Consiliul Judetean Ialomita. Curtea de Conturi a Romaniei a sesizat procurorii DNA

Un raport al Curtii de Conturi a Romaniei scoate la iveala o serie de nereguli petrecute la Consiliul Judetean Ialomita. Este vorba despre concesionarea ilegala a unor terenuri, creandu-se astfel un prejudiciu de 1,1 milioane de lei. Procurorii DNA au fost sesizati de auditori sa faca verificari.

DNA a trimis in judecata, sub control judiciar, directori ai sucursalei Romgaz din Targu-Murespentru abuz in serviciu

Directorul Sucursalei Targu Mures a Romgaz si alte trei persoane din conducerea institutiei au fost trimisi in judecata de DNA, sub control judiciar. Oamenii legii ii acuza de abuz in serviciu si au pus sechestru pe bunurile mobile si imobile ale acestora.

Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, a fost retinut de procurorii DNA

Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, a venit miercuri la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie, ulterior fiind retinut de procurori pentru spalare de bani si complicitate la luare de mita, informeaza.

Procurorii DNA fac verificari la Primaria Drobeta Turnu Severin

Potrivit unor surse neoficiale din cadrul Primariei Drobeta Turnu Severin se pare ca doi procurori DNA fac verificari in sediul institutiei de la primele ore ale diminetii cu privire la modul cum s-au derulat contractele de anvelopare a blocurilor pe programul guvernamental.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )