Libnet.ro
UNICEF

09:00

Procurorii DNA au descins pe mosia lui Stefan Poienaru. Latifundiarul este cercetat pentru fals impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA au descins pe mosia lui Stefan Poienaru. Latifundiarul este cercetat pentru fals impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene

De la Consiliul Juetean Ialomita, procurorii DNA au luat drumul Fetestiului. Eu au descins astazi la sediul societatilor Agrofam, detinute de latifundiarul Stefan Poienaru. Acesta este suspectat ca ar fi primit ilegal subventii europene. continuă pe Adevărul

Procurorii DNA au descins din nou in Consiliul Judetean Hunedoara

Mai multe perchezitii au loc in aceasta dimineata in judetul Hunedoara, iar una dintre locatiile vizate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie este Consiliul Judetean Hunedoara.

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, ridicat de procurorii DNA

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, transmite B1 TV. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor DNA, in caer seful CJ Ialomita a intervenit la seful ANAF din juidet pentru rezolvarea unor probleme. http://hn4. hotnews. ro/admin/main. htm.

UPDATE. Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

UPDATE:in urma imaginilor difuzate de presa, oficialii DNA au demarat verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta in dosarul.

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, ridicat de procurorii DNA (VIDEO)

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor.

Elena Udrea a fost citata de procurorii DNA

Elena Udrea a fost citata de procurorii anticoruptie, marti. Aceasta urmeaza sa mearga, dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, urmand ca acestia sa decida daca o vor retine sau daca.

Procurorii DNA au ridicat acte depuse de beneficiari pentru patru proiecte europene

Mai multe persoane au fost audiate, ieri, in calitate de martori, in urma perchezitiilor la Ministerul Fondurilor Europene, AM-POSDRU, AM-POSCCE si Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Vest din Timisoara, niciuna nefiind pusa sub acuzare, au declarat surse din cadrul DNA, citate de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )