Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA fac perchezitii la Parchetul Bihor si in mai multe locuinte din judet

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA fac perchezitii la Parchetul Bihor si in mai multe locuinte din judet

Mai multe perchezitii au loc la aceasta ora in Bihor. Procurorii DNA au descins la sediul unei institutii de stat din Oradea dar si in alte patru locatii din Bihor. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre Parchetul Bihor. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Teleorman Sunt vizate mai multe persoane banuite de evaziune fiscala

Politistii efectueaza 46 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane si sediile unor firme.

Perchezitii in Teleorman. Sunt vizate mai multe persoane banuite de evaziune fiscala

Politistii efectueaza 46 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane si sediile unor firme.

Perchezitii la APM Alba Iulia intr-un dosar de coruptie. Procurorii DNA au fost si acasa la directorul Agentiei de Protectia Mediului

Procurorii DNA au verificat mai multe dosare, in aceasta dimineata, din biroul directorului APM Alba Iulia, Mihaela Mih Dehelean. Acestia ar fi facut perchezitii si la domiciliul directorului.

Perchezitii in patru judete la mai multe persoane suspectate ca au acoperit taieri de lemne

Sediile mai multor firme din judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj si Maramures au fost perchezitionate, joi, de politisti, care cauta probe intr-un dosar cu 16 persoane suspecte ca au acoperit taieri.

Perchezitii la mai multe firme de paza pentru evaziune, in Bucuresti si Ilfov

Peste 80 de politisti efectueaza perchezitii la mai multe firme de paza de pe raza Capitalei si a judetului Ilfov, pentru evaziune fiscala, transmit sursele de presa.

Rusia detine, pentru prima data, mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA

Rusia dispune, pentru prima data, de mai multe focoase nucleare instalate pe diferite tipuri de rachete balistice decat Statele Unite ale Americii. Federatia Rusa detine, in prezent, 1. 643 de focoase instalate pe.

In premiera, Rusia are mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA

Rusia, care se afla in prim proces de modernizare nucleara strategica, dispune, pentru prima data, de mai multe focoase nucleare instalate pe diferite tipuri de rachete balistice decat SUA, arata cele mai recente statistici publicate de Departamentul de Stat american, potrivit Washington Post.

Peste 17.700 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si Prahova

787 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Iasi, Arad si Cluj.

Peste 17.700 de locuri de munca, disponibile miercuri, in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Prahova

768 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri,in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Iasi, Arad si Cluj.

Apple si Fiat ar putea datora retroactiv taxe de mai multe sute de milioane de euro

Apple si Fiat ar putea datora autoritatilor din Irlanda si Luxemburg taxe retroactive in valoare de mai multe sute de milioane de euro. Comisia Europeana a explicat marti de ce considera ilegal sprijinul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )