Libnet.ro
UNICEF

19:30

Procurorii DNA Oradea au retinut-o pe femeia care l-a ajutat pe fostul director al Finantelor Bihor sa mascheze mita primita

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA Oradea au retinut-o pe femeia care l-a ajutat pe fostul director al Finantelor Bihor sa mascheze mita primita

Femeia care l-a ajutat pe fostul director adjunct al Finantelor Bihor sa primeasca mita si sa o mascheze sub forma unui imprumut a fost retinuta de catre procurorii DNA Oradea. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, audiat de procurorii DNA Oradea

Fostul premier Victor Ponta audiat, ieri, la sediul DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si lider al filialei judetene, a parasit sediul institutiei dupa aproximativ o ora si jumatate, el declarand ca a fost audiat in calitate de martor, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea

ACTUALIZARE 13:11 Ponta a parasit sediul DNA Oradea, dupa aproximativ o ora si jumatate de audieri Fostul premier Victor Ponta audiat, marti, la sediul DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si lider al filialei judetene, a parasit sediul institutiei dupa aproximativ o ora si jumatate, el declarand ca a fost audiat in calitate de martor, transmit televiziunile de stiri.

Fostul premier, audiat la DNA Oradea. Victor Ponta: Va spune mai multe procurorul

Fostul premier Victor Ponta este, marti dimineata, la DNA Oradea, unde este audiat. Ponta este audiat in dosarul lui Mircea Govor. Stire in curs de.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea

Fostul premier Victor Ponta a ajuns in aceasta dimineata la DNA Oradea pentru a fi audiat in dosarul lui Mircea Govor, presedintele PSD Satu Mare, transmite Digi24.

Fostul premier Victor Ponta, audiat la DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor

Fostul premier si sef PSD, Victor Ponta, este audiat, marti dimineata, la DNA Oradea, in dosarul liderului social-democrat din Satu Mare, Mircea Govor.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea in dosarul liderului PSD Satu Mare

Victor Ponta este audiat, marti, la DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si lider al filialei judetene, arestat pentru fapte de coruptie, afirma surse judiciare, precizand ca fostul premier ar avea.

Victor Ponta, la DNA Oradea. Fostul premier a dat declaratii in dosarul Govor

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a fost audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie-Serviciul Teritorial Oradea. Acesta a fost citat in dosarul in care Mircea Vasile Govor, vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare si fost lider al filialei judetene a PSD, a fost arestat pentru fapte de coruptie.

Cum l-a suparat primarul din Odoreu pe Mircea Govor si de ce a ajuns Victor Ponta la DNA Oradea

Vicepresedintele CJ Satu Mare, Mircea Govor, a incercat sa-l linseze in presa pe primarul din Odoreu, Satu Mare, dupa ce edilul nu a fost de acord sa acorde un contract la o licitatie unei firme pe care o voia Govor.

Documente ridicate de procurorii DNA de la Primaria si Consiliul Judetean din Botosani

Mai multe documente au fost ridicate, marti, de procurorii Serviciului teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), de la Primaria municipiului Botosani si de la Consiliul Judetean CJ) Botosani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )