Libnet.ro
UNICEF

17:30

Procurorii DNA ridica documente privind vanzarea de locuinte nationalizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii DNA ridica documente privind vanzarea de locuinte nationalizate

Procurorii DNA ridica documente in locatii din Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, potrivit unor surse judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

DNA ridica documente de la sediul CJ Hunedoara

Procurorii DNA Alba au ridicat, marti, de la sediul CJ Hunedoara, documente pentru anchete derulate in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, ambii suspendati din functie, informeaza Mediafax.

DNA ridica 6.000 de dosare de retrocedari de case de la Primaria Timisoara

Procurorii DNA ridica, marti, 6. 000 de dosare de restituiri de case de la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara pe Legea 112/1995.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar si mai multe familii de rromi. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii DNA fac perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind vanzarea de locuinte in baza legii 112/1995.

Descinderi la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre diferiti chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar.

Procurorii DNA au extins cercetarile in dosarul lui Badescu, fostul primar al Ploiestiului

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, cercetat in arest preventiv pentru abuz in serviciu, va fi anchetat si pentru fapte incompatibile cu functia. Procurorii DNA Ploiesti au extins cercetarile in dosarul.

Averea lui Radu Mazare, sechestrata de procurorii DNA. El a contestat decizia

Procurorii DNA au dispus institutirea sechestrului asigurator pe averea lui Radu Mazare. Primarul Constantei s-a ales cu conturile blocate si cu sechestru pe locuinta, pe colectia de masini.

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul lui Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului

Procurorii DNA au decis sa extinda urmarirea penala in cazul fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu. in plus, Badescu este cercetat si.

Procurorii DNA cer arestarea in lipsa a lui Marko Attila, in dosarul ANRP

Procurorii DNA cer arestare in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, a fostului deputat Marko Attila pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca,alaturi de alte persoane, intre care si Horia Georgescu,a aprobat.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu insinueaza ca procurorii DNA cauta informatii despre acesta, precizand ca au fost astfel de declaratii facute in fata judecatorilor, fara a da insa niciun nume.

Procurorii DNA pun sechestru pe averea lui Iulian Hertanu

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, aflat in arest la domiciliu in dosarul in care este cercetat pentru deturnare de fonduri europene si constituire de grup infractional, a ajuns, marti dimineata, la DNA Ploiesti, unde va fi instiintat ca procurorii vor pune sechestru pe averea sa, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )