Libnet.ro
UNICEF

17:00

DNA ridica documente de la sediul CJ Hunedoara

România Liberă România Liberă,
DNA ridica documente de la sediul CJ Hunedoara

Procurorii DNA Alba au ridicat, marti, de la sediul CJ Hunedoara, documente pentru anchete derulate in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, ambii suspendati din functie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Procurorii DNA ridica documente privind vanzarea de locuinte nationalizate

Procurorii DNA ridica documente in locatii din Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, potrivit unor surse judiciare.

DNA ridica 6.000 de dosare de retrocedari de case de la Primaria Timisoara

Procurorii DNA ridica, marti, 6. 000 de dosare de restituiri de case de la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara pe Legea 112/1995.

DNA face perchezitii la Primaria Timisoarei intr-un caz legat de retrocedari. Primarul Nicolae Robu: Se ridica documente, inscrisuri si nu persoane (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie desfasoara perchezitii in cursul zilei de marti, la sediul Primariei Timisoara, informeaza B1 TV. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a precizat intr-o interventie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )