Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA au trimis in judecata un agent de politie acuzat de trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii DNA au trimis in judecata un agent de politie acuzat de trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Lazar Vasile, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta, arata un comunicat DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectorul scolar general Dumitru Damian, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu la BAC 2014

Inspectorul scolar general al judetului Tulcea, prof. Dumitru Damian, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Constanta, pentru abuz in serviciu. Alaturi de el vor raspunde in fata legii si doua profesoare care au corectat lucrari la examenul de Bacalaureat 2014.

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Andrei Chiliman

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa puna sechestru pe averea primarului Andrei Chiliman, in dosarul in care acesta este acuzat de complicitate la trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat, precizeaza mai multe surse din presa.

Avocatul Pavel Abraham: Procurorii DNA, la cafea cu Mircea Basescu

Avocatul Pavel Abraham a dezvaluit, in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, informatii importante din dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de luare de mita. Procurorii care au organizat flagrantul in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )