Libnet.ro
UNICEF

01:06

Procurorii francezi suspecteaza crime cu premeditare in cazul avionului Germanwings

Antena3 Antena3,
Procurorii francezi suspecteaza crime cu premeditare in cazul avionului Germanwings

Procurorii francezi suspecteaza crime cu premeditare in cazul avionului companiei Germanwings, pe fondul suspiciunilor ca pilotul Andreas Lubitz a prabusit intentionat aeronava, informeaza CNN. continuă pe Antena3

CNN: Procurorii francezi suspecteaza CRIME CU PREMEDITARE in cazul avionului GermanWings

Procurorii francezi iau in calcul si acuzatie de crime cu premeditare in cazul avionului companiei GermanWings pe fondul suspiciunilor ca pilotul Andreas Lubitz a prabusit intentionat aeronava. Este un caz de crime cu premeditare, a declarat un procuror francez, sub protectia anonimatului, relateaza CNN.

Ancheta pentru DEZVALUIRE ILEGALA DE INFORMATII dupa prabusirea avionului GermanWings

Parchetul din Paris a demarat o ancheta pentru dezvaluire ilegala de informatii in cazul avionului Germanwings prabusit pe 24 martie. O plangere impotriva unei persoane, pentru incalcarea secretului profesional, a fost depusa de Sindicatul francez al pilotilor comerciali, a comunicat Parchetul din Paris.

A fost gasita cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings, prabusit in Alpii francezi

Anchetatorii au gasit cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings prabusit la 24 martie in Alpii francezi, a anuntat joi procurorul din Marsilia, citat de Le Parisien. A doua cutie neagra.

Publicatiile Bild si Paris March sustin ca au o inregistrare cu ultimele momente ale prabusirii avionului Germanwings/ Anchetatorii cer predarea imediata a acestora

Un anchetator al prabusirii avionului Germanwings a solicitat ca orice inregistrare de la momentul accidentului sa fie predata autoritatilor. Procurorul francez Brice Robin spune ca nu stie de existenta imaginilor video despre care au relatat publicatiile Bild si Paris Match. Acestea sustin ca au intrat in posesia unor imagini care nu lasa loc de indoiala, filmate cu telefonul mobil.

Analiza celei de-a doua cutii negre a avionului Germanwings confirma faptul ca prabusirea areonavei a fost provocata de copilot

Anchetatorii francezi confirma, in urma analizei celei de-a doua cutii negre, ca prabusirea aeronavei Airbus A320 in Alipii francezi a fost provocata de copilot, care a marit viteza avionului in timp ce cobora,.

De ce boala suferea copilotul avionului Germanwings

Copilotul Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit intentionat avionul companiei Germanwings, suferea de o boala psihosomatica. Este anuntul oficial al procurorii care ancheteaza cauzele prabusirii avionului in sudul Frantei, informeaza Mediafax.

Despagubirile pentru rudele victimelor din accidentul avionului Germanwings: Cat de mult valoreaza o viata?

Consortiul de asiguratori condus de compania germana Allianz au creat un fond de 300 milioane de dolari circa 279 milioane euro) pentru a acoperi cererile de despagubire rezultate in urma prabusirii aeronavei 320 a GermanWings, dar cu toate acestea suma nu este impartita in mod egal intre rudele victimelor, scrie The Telegraph.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )