Libnet.ro
UNICEF

13:30

Procurorii Parchetului ICCJ verifica instantele din Vaslui, in cazul fetei violate

România Liberă România Liberă,
Procurorii Parchetului ICCJ verifica instantele din Vaslui, in cazul fetei violate

Doi procurori de la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) efectueaza verificari la Parchetul Judecatoriei Vaslui si la Parchetul Tribunalului Vaslui in cazul fetei violate de sapte tineri, au declarat reprezentantii Biroului de Presa al PICCJ . continuă pe România Liberă

Rezultatul verificarilor Inspectiei Judiciare in cazul judecatorilor care au decis eliberarea tinerilor din Vaslui care au violat o fata, anuntate in 90 de zile: in cazul declaratiilor politice, rezultatele transmise si de doua ori mai repede

In 90 de zile Inspectia Judiciara ar putea anunta rezultatul verificarilor facute in cazul judecatorilor care au decis cercetarea in libertate a celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o tanara.

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Inspectia o sa dea o solutie saptamana urmatoare. Daca demisia mea ajuta la infaptuirea justitiei, cu siguranta o voi face si pe asta (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, cu privire la cazul celor sapte violatori din Vaslui, ca CSM-ul urmeaza sa dea o solutie saptamana urmatoare. Inspectia o sa dea o solutie s.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

De ce am reactionat la cazul tinerei din Vaslui

Am citit zilele acestea despre cazul tinerei din Vaslui, violata de 7 barbati. Am incercat sa caut pe Internet si sa pun linkuri catre toate luarile de pozitie cu care am rezonat, dar imi ia prea mult timp. Cred ca ati citit si voi parerile despre mamele acelor barbati, despre tatii acelor masculi feroce, despre ei-animale. Trist, foarte trist caz!.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest: Justitia se face in sala de judecata si doar atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a vorbit despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest dupa ce au violat o fata, spunand ca justitia se face in sala de judecata si doar atat,.

Ministrul Justitiei, prima reactie in cazul fetei violate din Vaslui: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei a avut prima reactie in cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Justitia se face in sala de judecata, spune Robert Cazanciuc, care nu a dorit sa comenteze mai mult pe.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentaliate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentalitate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

CSM confirma verificarile in cazul magistratilor care au decis ca cei 7 violatori din Vaslui sa fie pusi in libertate (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii confirma verificarile pe care le Inspectia judiciara le face in cazul magistratiilor din Vaslui, informeaza B1 TV. Aceste verificari pot dura 45 de zile, cu prelungire de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )