Libnet.ro
UNICEF

08:00

Procurorul Doru Tulus, despre Codruta Kovesi: De iubit, nu m-a iubit foarte tare niciodata. DNA a ajuns o caricatura de institutie (VIDEO)

B1 B1,
Procurorul Doru Tulus, despre Codruta Kovesi: De iubit, nu m-a iubit foarte tare niciodata. DNA a ajuns o caricatura de institutie (VIDEO)

DNA a ajuns o caricatura de institutie iar procurorii vor incepe sa vorbeasca, a spus Doru Tulus, unul dintre procurorii pe care Laura Codruta Kovesi il vrea afara din DNA. Au. continuă pe B1

Procurorul Doru Tulus, despre Codruta Kovesi: De iubit, nu m-a iubit foarte tare niciodata (VIDEO)

DNA a ajuns o caricatura de institutie iar procurorii vor incepe sa vorbeasca, a spus Doru Tulus, unul dintre procurorii pe care Laura Codruta Kovesi il vrea afara din DNA. Au.

VIDEO. Procurorul Doru Tulus: Kovesi nu m-a iubit niciodata. Atata umilinta n-am suportat in 23 de ani cariera. DNA este o caricatura

Procurorul Doru Tulus a declarat, marti, la iesirea de la CSM, ca aceasta revocare din functie ceruta de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, reprezinta o umilinta cu care nu s-a confruntat niciodata, in 23 de ani de cariera.

Excelenta, hai jos ca am adus aparatul: Procurorul Doru Tulus, dezvaluiri halucinante despre tensiunile din cadrul DNA (VIDEO)

Procurorul Doru Tulus a explicat marti, dupa sedinta CSM, de ce a refuzat testul cu detectorul de minciuni, solicitat de Laura Codruta Kovesi in cadrul anchetei prin care se inceara depisterea.

Doru Tulus despre Laura Codruta Kovesi: In martea de dupa inregistrari mi-a spus Maine pleci / Nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa ce au aparut acele inregistrari...

Procurorul DNA Doru Tulus, a carui revocare din functie a fost ceruta de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, la iesirea de la sedinta CSM in care a fost luata in discutie cererea de revocare, ca Laura Codruta Kovesi nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa ce au aparut acele inregistrari. Tulus sustine ca, in martea de dupa aparitia inregistrarilor, Laura Codruta Kovesi i-a spus: Maine pleci. Intrebat de jurnalisti daca el este cel care a facut inregistrarea difuzata de RTV in care se presupune ca se aude vocea sefei DNA, Tulus a raspuns: Nu, categoric.

Doru Tulus despre Laura Codruta Kovesi: Nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa inregistrari a prins ocazia sa epureze pe criterii exclusiv subiective / Intrebat daca s-au facut vreodata presiuni asupra lui in timpul anchetelor: Mie nu mi-a dat nime

Procurorul DNA Doru Tulus, a carui revocare din functie a fost ceruta de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, la iesirea de la sedinta CSM in care a fost luata in discutie cererea de revocare, ca Laura Codruta Kovesi nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa inregistrari a prins ocazia sa epureze pe criterii exclusiv subiective. Tulus a mai spus despre Kovesi ca In martea de dupa inregistrari, l-a chemat pe politistul meu judiciar - n. red. ) cel mai vechi si i-a spus 'Pleci' . La 5 minute dupa el, i-a chemat pe ceilalti doi ofiteri ai mei si i-a mutat la alti procurori. Apoi i-a dat un sms lui Nistor, 'o sa-l las pe Tulus singur, sa se sufoce'. Intrebat de jurnalisti daca el este cel care a facut inregistrarea difuzata de RTV in care se presupune ca se aude vocea sefei DNA, Tulus a raspuns: Nu, categoric.

Procurorul Doru Tulus, reactie la cererea lui Kovesi de a fi revocat: Ce spune despre inregistrarile cu sefa DNA

Un adevarat razboi intern s-a iscat in DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru, doi dintre cei mai vechi procurori cu dosare celebre.

Procurorul DNA Doru Tulus: Nu m-a iubit niciodata Kovesi. Ce mai spune magistratul despre dosarele la care a lucrat

Procurorul DNA Doru Tulus a declarat, marti, dupa sedinta CSM, ca sefa sa, Laura Codruta Kovesi, nu l-a iubit niciodata, insa a precizat ca, atata timp cat ea a condus institutia, el nu a.

Procurorul DNA Doru Tulus: N-am trait umilinta mai mare

Procurorul DNA Doru Tulus a spus marti, la iesirea de la sedinta CSM, ca procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, de iubit nu l-a iubit niciodata si a precizat ca, in 23 de ani de.

Risc de implozie la DNA. Culisele razboiului dintre Laura Codruta Kovesi si Doru Tulus

Ultimul lucru de care avea acum nevoie DNA este un razboi intern cu acuzatii grave. Laura Codruta Kovesi a revocat, joi, din functia de sefi de sectii doi procurori importanti: Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga. Lui Tulus i se reproseaza ca a solutionat un dosar penal in care era implicata o persoana cu care ar fi avut raporturi civile. DNA nu ofera detalii in comunicatul oficial, insa acuzatia ridica cel putin un semn de intrebare: de ce nu s-a abtinut procurorul Doru Tulus din aceasta cauza?.

Cine sunt procurorii rebeli din DNA? Ce dosare grele au instrumentat Doru Tulus si Mihaela Iorga

Cine sunt procurorii care au inceput un razboi deschis cu Laura Codruta Kovesi? Ce dosare grele au instrumentat procurorii Doru Tulus si Mihaela Iorga? Pe 2 octombrie 2008, procurorul Doru Tulus.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )