Libnet.ro
UNICEF

14:30

Procurorul General cere modificarea statutului parlamentarilor si a legii privind responsabilitatea ministeriala

Antena3 Antena3,
Procurorul General cere modificarea statutului parlamentarilor si a legii privind responsabilitatea ministeriala

Procurorul General cere schimbarea legii care le permite parlamentarilor sa se ascunda in spatele imunitatii. Tiberiu Nitu a trimis la Parlament mai multe propuneri care, sustine Parchetul, ar delimita. continuă pe Antena3

Procurorul general cere urgentarea ridicarii imunitatii parlamentare

Procurorul general Tiberiu Nitu considera ca este necesara schimbarea legislatiei privind ridicarea imunitatii parlamentare, pentru urgentarea procedurilor judiciare vizandu-i pe alesi, anchetatorul amintind fara sa nominalizeze) cazurile fostilor ministri Varujan Vosganian si Laszlo Borbely.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, cere desfiintarea imunitatii parlamentarilor

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, cere modificarea statutului alesilor. Acesta vrea sa fie desfiintata imunitatea parlamentarilor. in prezent, imunitatea parlamentarilor este reglementata de art.

Tiberiu Nitu cere desfiintarea imunitatii parlamentare

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, cere modificarea statutului alesilor. Astfel, procurorul vrea ca imunitatea parlamentarilor sa fie desfiintata, informeaza Mediafax.

Ce precizari a adus Dragnea in legatura cu modificarea statutului PSD

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca se propune modificarea statutului partidului astfel incat Consiliul National sa nu mai poata convoca Congresul, iar un membru cu o vechime de trei luni sa poata candida la orice functie in partid, relateaza Mediafax.

Primul club nautic din Romania cere modificarea Codului Fiscal

Clubul Nautic Roman a depus petitii la parlamentarii care fac parte din comisiile de Buget-Finante, Egalitate de sanse si Comisia pentru Abuzuri, in care solicita modificarea Codului Fiscal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )