Libnet.ro
UNICEF

12:00

Procurorul general, Tiberiu Nitu, a trimis catre Ministerul Justitiei cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova

B1 B1,
Procurorul general, Tiberiu Nitu, a trimis catre Ministerul Justitiei cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova

Procurorul general Tiberiu Nitu a transmis vineri, ministrului Justitiei, cererea insotita de referatul cauzei, prin care se solicita Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan. continuă pe B1

Tiberiu Nitu vrea modificarea legii raspunderii ministeriale. Parlamentarii sa nu mai poata evalua probele procurorilor

Cazurile Vosganian si Borbely, aparati de colegi in fata cererilor procurorilor de ridicare a imunitatii, l-a determinat pe Procurorul general Tiberiu Nitu sa ceara modificarea legii prin care parlamentarii pot decide incuviintarea cercetarii penale si arestarea preventiva a deputatilor, senatorilor sau a parlamentarilor fosti ministri.

Procurorul general cere urgentarea ridicarii imunitatii parlamentare

Procurorul general Tiberiu Nitu considera ca este necesara schimbarea legislatiei privind ridicarea imunitatii parlamentare, pentru urgentarea procedurilor judiciare vizandu-i pe alesi, anchetatorul amintind fara sa nominalizeze) cazurile fostilor ministri Varujan Vosganian si Laszlo Borbely.

Procurorul General cere modificarea statutului parlamentarilor si a legii privind responsabilitatea ministeriala

Procurorul General cere schimbarea legii care le permite parlamentarilor sa se ascunda in spatele imunitatii. Tiberiu Nitu a trimis la Parlament mai multe propuneri care, sustine Parchetul, ar delimita.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, cere desfiintarea imunitatii parlamentarilor

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, cere modificarea statutului alesilor. Acesta vrea sa fie desfiintata imunitatea parlamentarilor. in prezent, imunitatea parlamentarilor este reglementata de art.

Tiberiu Nitu cere desfiintarea imunitatii parlamentare

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, cere modificarea statutului alesilor. Astfel, procurorul vrea ca imunitatea parlamentarilor sa fie desfiintata, informeaza Mediafax.

Procurorul general cere limitarea imunitatii alesilor. Cata imunitate au parlamentarii romani comparativ cu cei din alte tari UE

Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, vrea schimbarea legilor care privesc imunitatea parlamentarilor si a raspunderii ministeriale in sensul limitarii imunitatii. Tiberiu Nitu spune ca Parlamentul nu.

Ministerul Justitiei va putea folosi Fondul de rezerva bugetara pentru finantarea penitenciarelor

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind modificarea si completarea mai multor acte acte normative. Una dintre prevederi se refera la posibilitatea ca Ministerul Justitiei sa poata folosi bani din Fondul de Rezerva bugetara pentru a finanta penitenciarele. Mai exact, cu banii din fondul de rezerva bugetara vor putea fi imbunatatite conditiile din penitenciare, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota.

VIDEO Traian Basescu: Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi ca nici Ilie Botos, nici Laura Codruta Kovesi si nici actualul procuror general Tiberiu Nitu nu au reusit inca sa faca lumina in dosarul Revolutiei, afirmand ca oricat ar fi de binevoitori procurorii generali, exista ceva in spatele lor care blocheaza acest dosar. Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista, a spus Basescu.

Tiberiu Nitu are sensibilitati de care nu voi tine cont

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ieri ca nu a afectat independenta Justitiei prin postarea pe pagina sa de Facebook a textului legat de sechestrul care a fost pus pe terenurile agricole apartinand celor 127 de familii din comuna Nana.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )