Libnet.ro
UNICEF

09:30

Procurorul iesean Emilian Eva ar putea afla joi daca va fi eliberat din arest

Adevărul Adevărul,
Procurorul iesean Emilian Eva ar putea afla joi daca va fi eliberat din arest

Magistratii de la Curtea Suprema ar putea decide joi daca il elibereaza sau nu din arest preventiv pe procurorul iesean Emilian Eva, in dosarul in care acesta este acuzat de coruptie. continuă pe Adevărul

Procurorul Emilian Eva afla joi daca va fi eliberat din arest

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie decid joi daca procurorul Emilian Eva va fi eliberat din arest. Eva a cerut marti sa fie pus sub control judiciar, contestand decizia instantei din 31 iulie.

Emilian Eva afla joi daca va fi eliberat din arest

Procurorul Emilian Eva de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a solicitat marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie eliberat din arest si pus sub control judiciar in dosarul.

Emilian Eva afla astazi daca mai ramane in spatele gratiilor

Magistratii Curtii Supreme judeca azi propunerea de prelungire a mandatului de arestare a procurorul Emilian Eva. Fostul procuror al DNA, Emilian Eva este acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, in valoare de.

Emilian Eva afla astazi daca ramane dupa gratii

Magistratii Curtii Supreme se pronunta cu privire la cererea DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Emilian Eva. Potrivit procurorilor, Eva ar fi clasat, anul trecut, dosarul unui cardiolog din Iasi, .

Procurorul lui Dan Voiculescu, Emilian Eva, cere sa fie pus in libertate

Procurorul Emilian Eva vrea sa fie cercetat in libertate. Curtea Suprema judeca, marti, o contestatie a acestuia la decizia prin care i-a fost prelungita masura arestului preventiv. in acest caz, Eva este suspectat de luare de mita si spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si fals in declaratii.

Gorghiu, IRONII FINE la adresa premierului: Messi, interlocutor adecvat pentru Ponta, ar putea afla ca la cartonas rosu parasesti terenul

Alina Gorghiu sustine ca Lionel Messi ar fi un interlocutor mai adecvat pentru acesta, adaugand: Ar putea afla ca dupa ce iei un cartonas rosu de la opinia publica, parasesti terenul, nu te legi de bare.

Pacientii Spitalului Judetean Braila, nevoiti sa suporte temperaturile caniculare, fara sa existe vreo solutie. Cladirea ar putea lua foc daca se va monta si un singur aparat de aer conditionat

Pacientii internati la Spitalului Judetean din Braila sunt nevoiti sa suporte caldura, fara sa existe vreo solutie care sa faca temperaturile caniculare mai usor de suportat. Daca in unitatea sanitara se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )