Libnet.ro
UNICEF

14:30

Procurorul de sedinta DIICOT din dosarul Carom, audiat la DNA

România Liberă România Liberă,
Procurorul de sedinta DIICOT din dosarul Carom, audiat la DNA

Procurorul DIICOT care a sustinut in instanta acuzatiile din dosarul Rafo-Carom al lui Ovidiu Tender a fost audiat la DNA in cazul denuntului omului de afaceri fata de Alina Bica si de fostul consilier al acesteia Florentin Mihailescu din cauza unor neconcordante in declaratii, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Cei trei experti contabili din dosarul lui Marian Oprisan, trimisi in judecata de DNA

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a celor trei experti contabili, dintre care doi in stare de arest preventiv, din dosarul in care este judecat seful Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan,.

iCCJ a decis ca nu este competenta sa judece propunerea de arestare a inculpatilor din dosarul Gala Bute: Cauza, declinata Tribunalului Bucuresti

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis ca nu este competenta sa judece propunerile de arestare preventiva si arest la domiciliu in cazul lui Rudel Obreja si a celorlalti inculpati din dosarul.

Alina Bica lanseaza acuzatii la adresa sefului SRI, Florian Coldea, la o zi dupa Elena Udrea. Un co-inculpat din dosarul fostei sefe DIICOT sustine ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat si ea, la o zi dupa Elena Udrea, sambata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii, potrivit Mediafax. In plus, un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu ancheta privindu-l pe Ovidiu Tender in dosarul Rafo - Carom.

Adriean Videanu a afost adus la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul Romgaz (VIDEO)

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu a fost adus, marti dimineata, la sediul DIICOT, rpentru a fi audiat de procurori in dosarul Romgaz, relateazaB1 TV. Procurorii DIICOT au cerut inceperea.

Adriean Videanu a fost adus la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul Romgaz (VIDEO)

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu a fost adus, marti dimineata, la sediul DIICOT, rpentru a fi audiat de procurori in dosarul Romgaz, relateazaB1 TV. Procurorii DIICOT au cerut inceperea.

Adriean Videanu, adus din arest la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul Romgaz-Interagro

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost adus, marti, din arest la sediul DIICOT, pentru a fi audiat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este suspectat de abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

DNA le-a trimis in judecata pe expertele contabile din dosarul lui Oprisan

Directia Nationala Anticoruptie DNA) le-a trimis in judecata, in stare de arest preventiv, in dosarul lui Marian Oprisan, pe expertele financiar-contabile Ileana Roxana Cernea Pintea) si Elena-Valentina Musuroiu, acuzate de fapte de coruptie, potrivit unui comunicat al procurorilor trimis astazi redactiei.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: DNA cere arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia, pentru ca ar fi colaborat cu procurorii

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Stefan Lungu a fost retinut, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )