Libnet.ro
UNICEF

10:30

De ce nu va produce liberalizarea vizelor nici un efect in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
De ce nu va produce liberalizarea vizelor nici un efect in Republica Moldova

Monica Macovei a fost acum ceva timp la Chisinau, imediat dupa ce Uniunea Europeana a stabilit ca finala data de la care cetatenii Republicii Moldova vor putea circula fara de vize pe teritoriul majoritatii statelor europene. Ea a ramas profund marcata ca aceasta veste nu a starnit un mare val de emotie si de bucurie din partea romanilor de dincolo de Prut. continuă pe Adevărul

Ridicarea vizelor poate aduce un plus de 10.000 de turisti din Republica Moldova

Ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova care calatoresc in spatiul Schengen, dar si campaniile viitoare de promovare la Chisinau a destinatiilor romanesti, vor aduce in Romania un plus de peste 10. 000 de turisti din tara vecina in acest.

Oficialii roman si ceh, Valeriu Stefan Zgonea si Jan Hama269;ek, vor vizita Republica Moldova

Presedintii Camerelor Deputatilor din Parlamentele Romaniei si Cehiei, Valeriu Stefan Zgonea si Jan Hama269;ek vor efectua o vizita oficiala comuna in Republica Moldova, in perioada 14-15 aprilie 2014.

Galati: Doi colti de fildes de aproximativ trei kilograme, gasiti intr-un microbuz care venea dinspre Republica Moldova

Doi colti de fildes, de aproximativ trei kilograme, au fost descoperiti, joi, de politistii de frontiera din judetul Galati, intr-un microbuz care trecea granita dinspre Republica Moldova, relateaza.

Etnicii bulgari cer statut special in Republica Moldova

Raionul Taraclia, din estul Republicii Moldova, va intra in componenta autonomiei gagauze daca Parlamentul de la Chisinau nu-i va acorda un statut special, a declarat primarul orasului Taraclia, Serghei Filipov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2331 seconds )