Libnet.ro
UNICEF

13:30

Productii mai bune, preturi mai mici. Agricultura ialomiteana la raport

Adevărul Adevărul,
Productii mai bune, preturi mai mici. Agricultura ialomiteana la raport

Potrivit estimarilor oficiale, in Ialomita productiile medii la hectar sunt mai bune decat cele inregistrate in anul precedent. Nu acelasi lucru se poate spune si despre preturile medii cu care sunt vandute produsele agricole. Pentru anul agricol 2013-2014, Consiliul Judetean Ialomita a stabilit preturi medii mai mici decat in anul anterior. continuă pe Adevărul

Cele mai bune poze si informatii cu noua iPad Air. Va fi mai subtire decat iPhone 6 Plus

Noua tableta iPad Air va fi prezentata pe 16 octombrie, dar pana atunci avem parte de cele mai bune informatii despre noul model. Noua colectie de tablete iPad soseste in aproape o saptamana, dar deja au existat doua mari surse de informatii cu privire la ce vor avea noile gadgeturi. 9to5mac informeaza azi ca iPad Air va fi o tableta cu o grosime de doar 7 mm, undeva intre iPhone 6 si iPhone 6 Plus. De asemenea, va avea senzor [].

Cum sa te pazesti de gripa si raceala. Cele mai bune metode, in afara de medicamente

Un vaccin antigripal poate sa nu iti fie suficient pe perioada unei ierni lungi si racoroase. Mai mult, acesta nu te va pazi nici de raceala comuna, o boala de care nimeni nu scapa pe perioada sezonului rece. Ce poti.

HTC lanseaza Desire Eye si vrea sa iti ofere cele mai bune selfie-uri pe care le vei face vreodata

HTC a introdus cel mai nou telefon al sau. Se numeste Desire Eye si este gandit pentru pasionatii de selfie. Camera de 13 megapixeli este insotita de un blit LED.

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile abdominale si de stomac

Durerile de stomac sunt unele dintre cele mai pacatoase, fiind cauzate de o serie variata de factori. Stresul, alcoolul, dietele haotice, fumatul si dezechilibrul hormonal sunt unele dintre cele mai des intalnite.

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile abdominale si de stomac

Durerile de stomac sunt unele dintre cele mai pacatoase, fiind cauzate de o serie variata de factori. Stresul, alcoolul, dietele haotice, fumatul si dezechilibrul hormonal sunt unele dintre cele mai des intalnite cauze ale durerilor de stomac sau abdominale.

Birourile din Capitala ofera cele mai bune randamente pentru investitori

Spatiile de birouri din Bucuresti reprezinta, in acest moment, cel mai interesant sector din punctul de vedere al randamentelor care pot fi obtinute de investitori intr-un climat de risc relativ moderat, ne-a declarat Marius Grigorica, Associate Director Capital Markets la compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Cele mai bune alimente care ajuta la tratarea cancerului

Cancerul este unul dintre cele mai grave maladii, care afecteaza atat femeile, cat si barbatii. Din acest motiv a devenit din ce in ce mai important sa stim ca alimentele nu doar hranesc organismul, ci au si proprietati anticancer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )