Libnet.ro
UNICEF

18:15

Produsele care vor disparea de pe piata din 2021 daca nu limiteaza acizii trans: decizie istorica a Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Produsele care vor disparea de pe piata din 2021 daca nu limiteaza acizii trans: decizie istorica a Comisiei Europene

Potrivit unui regulament adoptat recent de Comisia Europeana, toate statele membre ale Uniunii Europene vor fi obligate sa limiteze acizii trans din alimente cele mai nocive grasimi, responsabile de zeci de mii de decese anual. continuă pe Adevărul

Produsele care vor disparea de pe piata pana in 2021. Romanii le consuma zilnic

Toate statele membre UE vor fi obligate sa limiteze cantitatea de acizi grasi din alimente pana in anul 2021, in urma regulamentului adoptat de Comisia Europeana in luna aprilie. in aceste conditii, produsele de patiserie, mezelurile sau popcornul ar putea disparea de pe piata, daca nu sunt in conformitate cu noile norme. Cantitatea de acizi [] .

Societe Generale iese de pe piata din Slovenia

Grupul bancar Societe Generale a semnat un acord cu OTP Bank privind vanzarea SKB Banka si a diviziilor sale, SKB Leasing si SKB Leasing Select, catre furnizorul de servicii financiare din Ungaria, care intra astfel pe piata din Slovenia, informeaza publicatia Slovenia Times, conform Agerpres.

Societe Generale va iesi de pe piata din Slovenia

Grupul bancar Societe Generale a semnat un acord cu OTP Bank privind vanzarea SKB Banka si a diviziilor sale, SKB Leasing si SKB Leasing Select, catre furnizorul de servicii financiare din Ungaria, care intra astfel pe piata din Slovenia.

Care sunt cele mai asteptate filme care vor aparea in perioada urmatoare. Godzilla si X-Men sunt doar doua dintre ele

Dupa Avengers: Endgame, care s-a bucurat de un succes remarcabil la nivel mondial, exista si alte filme foarte asteptate de cinefili care vor aparea in perioada urmatoare. John Wick 3. Unul dintre.

HOROSCOPUL saptamanii 6 - 12 mai: Zodiile care vor avea o saptamana plina de magie. Se vor simti inspirate

HOROSCOPUL saptamanii 6 - 12 mai este aici si aduce numai lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP BERBEC - Te simti mai curajoasa ca niciodata. Cresti din punct de vedere spiritual si accepti toate.

Femeia care s-a intors din morti: Traiam in rusine si preacurvie. imi scosesera afara toate maruntaiele si cautau duodenul. Dar acolo exista doar puroi

O poveste impresionanta circula de site-urile de socializare. Nimeni nu stie daca ce povesteste respectiva femeie este adevarat sau nu, insa cuvintele au sute de distribuiri. Eram atee si il huleam gr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )