Libnet.ro
UNICEF

01:05

Produsele Hexi Pharma, folosite in sute de scoli din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Produsele Hexi Pharma, folosite in sute de scoli din Bucuresti

Produsele Hexi Pharma au fost folosite in peste 800 de unitati de invatamant din Capitala. Substantele erau utilizate pentru dezinfectia din cabinetele medicale ale scolilor, gradinitelor. continuă pe Antena3

Produsele Hexi Pharma, folosite in peste 800 de scoli si gradinite din Bucuresti

Produsele Hexi Pharma au fost folosite in peste 800 de unitati de invatamant din Capitala. Substantele erau utilizate pentru dezinfectia din cabinetele medicale ale scolilor, gradinitelor si creselor.

Produsele Hexi Pharma folosite in teatrele de operatii, retrase dupa aparitia informatiilor privind nereguli

Ministerul Apararii Nationale informeaza ca, pentru asigurarea asistentei medicale in teatrele de operatii au fost folosite, in ultimii 10 ani, si produse fabricate de Hexi Pharma, dar, dupa aparitia informatiilor referitoare la posibile nereguli, a fost decisa utilizarea altor biocide.

Produsele Hexi Pharma achizitionate de Spitalul Filantropia din Craiova au fost sigiliate

Conducerea Spitalului Filantropia din Craiova a declarat ca operatiile nu au fost amanate pentru ca s-au folosit dezinfectantii achizitionati de la alte firme. Produsele Hexi Pharma au fost sigiliate.

Spitalul care a refuzat produsele Hexi Pharma

Dezinfectantele de la Hexi Pharma nu au fost folosite in ultimii cinci ani la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad, medicii fiind nemultumiti de calitatea acestor produse,.

Produsele Hexi Pharma, verificate si la Institutul Cantacuzino

Mai multe probe din biocide produse de Hexi Pharma, dintre cele folosite in spitalele unde analizele au iesit neconforme, vor fi duse, marti, de catre politisti, la Institutul Cantacuzino pentru a fi verificate de specialisti.

Singurul spital din judetul Vaslui care a refuzat produsele Hexi Pharma: Erau de proasta calitate si am refuzat sa le luam

Dezinfectantele de la Hexi Pharma nu au fost folosite in ultimii cinci ani la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad, medicii fiind nemultumiti de calitatea acestor produse.

Procurorii cer expertize pentru produsele Hexi Pharma

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General au dispus efectuarea a doua constatari tehnico-stiintifice asupra produselor Hexi Pharma.

Hexi Pharma si-a retras din instanta cererea de intrare in insolventa

Compania Hexi Pharma si-a retras marti cererea de intrare in insolventa depusa anterior la Tribunalul Bucuresti, scrie Agerpres.

Scandalul Hexi Pharma: Controale inopinate in spitalele din tara ale Corpului de control al premierului

Scandalul Hexi Pharma a dus la desfasurarea controalelor inopinate pe teritoriul tarii. Corpul de control al premierului desfasoara controale inopinate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantelor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectante care s-au dovedit a fi diluate in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantelor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantele Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )