Libnet.ro
UNICEF

13:00

Profesorii din Chicago, in greva pentru prima oara in 25 de ani

B1 B1,
Profesorii din Chicago, in greva pentru prima oara in 25 de ani

Profesorii din Chicago au intrat luni in greva, pentru prima oara in 25 de ani, din motive salariale, informeaza The Guardian. Profesorii cer marirea salariilor, un sistem de evaluare mai bun si compensatii. continuă pe B1

Profesorii din Chicago au intrat in greva, pentru prima data in ultimii 40 de ani, cerand o majorare cu 30% a salariilor

Profesorii din scolile publice din Chicago au intrat in greva luni, pentru prima data in ultimii 40 de ani, cerand o marire a salariilor, un sistem de evaluare mai bun si mai multa siguranta referitoare la.

Tacerea e sunetul meu preferat. Cum este sa auzi muzica pentru prima oara

Nu am inteles niciodata de ce oamenii de fac de ras fredonand piesele muzicale preferate sau facand rotatii amuzante pe ringul de dans. Nu am putut sa inteleg nici cum poate o melodie sa te impresioneze.

Tacerea e sunetul meu preferat. Cum este sa auzi muzica pentru prima oara in viata

Nu am inteles niciodata de ce oamenii de fac de ras fredonand piesele muzicale preferate sau facand rotatii amuzante pe ringul de dans. Nu am putut sa inteleg nici cum poate o melodie sa te impresioneze.

Pentru prima data dupa 25 de ani, profesorii din Chicago au intrat in greva

Dupa mai multe runde de negocieri cu autoritatile, nemultumiti de procentul de 16% mariri salariale propuse, reprezentantii sindicatului profesorilor din Chicago au hotarat sa picheteze scolile, intrandand in greva pentru prima data dupa 25 de ani.

Euro, in cea mai mare crestere saptamanala din ultimele sase luni

Moneda unica a trecut pragul de 1,28 dolari pentru prima oara dupa 22 mai Euro s-a apreciat vineri, pe pietele externe, fata de moneda americana, depasind pentru prima oara dupa luna mai pragul de 1,28 dolari.

Cum sa pregatiti copilul pentru prima zi de scoala.

Inceputul scolii este o experienta noua pentru cei mici si o adevarata incercare pentru parintii lor, care trebuie sa se asigure ca totul este perfect. De la pregatirea psihica a copiilor si pana la achizitionarea uniformei si a rechizitei, totul trebuie sa fie atent supravegheat de parinti. Un aspect foarte important este evaluarea sanatatii celui mic. Inceperea scolii inseamna o schimbare pe toate planurile pentru un copil. El va fi nevoit sa isi schimbe complet rutina zilnica si va face .

Ministerul Mediului vrea 2 miliarde de euro din bani europeni pentru drumuri forestiere

Secretarul de stat din Ministerul Mediului, Corneliu Mugurel Cozmanciuc, a anuntat, la finele saptamanii trecute, la Fundata, Brasov, ca Guvernul Romaniei va trebui sa negocieze cu Uniunea Europeana acordarea unei sume mult mai mari in perioada 2014 - 2020 pentru amenajarea de drumuri forestiere.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )