Libnet.ro
UNICEF

06:45

Profesorii si omul de afaceri din Targu Jiu retinuti pentru fraude la bacalaureat vor fi anchetati sub control judiciar

B1 B1,
Profesorii si omul de afaceri din Targu Jiu retinuti pentru fraude la bacalaureat vor fi anchetati sub control judiciar

Cei doi profesori si omul de afaceri din Targu Jiu, retinuti pentru posibile fraude la examenul de bacalaureat, vor fi anchetati in libertate, sub control judiciar, au decis procurorii Parchetului de pe langa. continuă pe B1

Profesorii si omul de afaceri retinuti pentru fraude, anchetati sub control judiciar

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au discus anchetarea in libertate, sub control judiciar, a celor doi profesori si a omului de afaceri din Targu Jiu, retinuti pentru posibile fraude la examenul de bacalaureat, transmit sursele de presa.

Gorj: Profesorii si omul de afaceri retinuti pentru fraude la Bac, anchetati sub control judiciar

Cei doi profesori si omul de afaceri din Targu Jiu, retinuti pentru posibile fraude la examenul de bacalaureat, vor fi anchetati in libertate, sub control judiciar.

Omul de afaceri Nicu Cretu si doi profesori au fost retinuti pentru 24 de ore. Copiii afaceristului ar fi fost ajutati la bac

Gabriel Rascol, directorul Liceului Sportiv din Targu Jiu, Vasile Udroiu, profesor de istorie la Liceul Energetic nr. 1, si omul de afaceri Nicolae Cretu, patronul restaurantului Rebeca din Targu Jiu si al unei firme de constructii, au fost retinuti pentru 24 de ore.

Scandal penal la bac. Omul de afaceri Nicu Cretu si doi profesori au fost retinuti pentru 24 de ore. Copiii afaceristului ar fi fost ajutati la bac

Gabriel Rascol, directorul Liceului Sportiv din Targu Jiu, Vasile Udroiu, profesor de istorie la Liceul Energetic nr. 1, si omul de afaceri Nicolae Cretu, patronul restaurantului Rebeca din Targu Jiu si al unei firme de constructii, au fost retinuti, in noaptea de vineri spre sambata, pentru 24 de ore.

VIDEO M1, Diesel, Magic, cannabis, de Ecstasy, drogurile preferate ale consumatorilor din Targu Jiu. 12 traficanti de droguri au fost retinuti de DIICOT.

Linistit in aparenta, municipiul Targu Jiu a devenit o piata importanta de desfacere a drogurilor pentru ca tinerii care consuma substante interzise a crescut ingrijorator in ultimul timp.

VIDEO M1, Diesel, Magic, cannabis, Ecstasy, drogurile preferate ale consumatorilor din Targu Jiu. 12 traficanti retinuti de DIICOT

Linistit in aparenta, municipiul Targu Jiu a devenit o piata importanta de desfacere a drogurilor pentru ca tinerii care consuma substante interzise a crescut ingrijorator in ultimul timp.

Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la bacalaureat

Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la examenul de bacalaureat din acest an. Dascalii sunt acuzati ca ar fi luat mita de la mai multi parinti ai caror copii au sustinut.

Targu Jiu: Doi profesori si un om de afaceri au fost retinuti intr-un dosar vizand posibile fraude la Bacalaureat

Un om de afaceri si doi profesori din Targu Jiu au fost retinuti, in noaptea de vineri spre sambata, dupa audieri la Parchet. intr-o ancheta vizand posibile fraude la examenele de bacalaureat, informeaza.

Omul de afaceri Nicu Cretu si cei doi profesori, eliberati din arest

Omul de afaceri Nicu Cretu, Gabriel Rascol, directorul Liceului cu Program Sportiv din Targu Jiu si Vasile Udroiu, profesor de istorie la Liceul Energetic din Targu Jiu, au fost eliberati in aceasta noapte din arestul Politiei Gorj.

Doi traficanti de droguri din Ploiesti, retinuti pentru tentativa de omor

Doi barbati din Ploiesti au fost retinuti pentru tentativa de omor, trafic de droguri si detinere ilegala de arma, in urma unui scandal izbucnit intre traficanti si rudele consumatorilor, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )