Libnet.ro
UNICEF

00:08

Profesorul, liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo, retinut pentru trafic de droguri (VIDEO)

România Liberă România Liberă,
Profesorul, liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo, retinut pentru trafic de droguri (VIDEO)

Liderul Galeriei de Fotbal Dinamo, Mihnea Valentin Ionescu, zis Profesorul, a fost retinut de DIICOT pentru trafic de droguri de risc si de detinere de droguri de risc, fara drept, pentru consum propriu. continuă pe România Liberă

Profesorul, liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo, arestat pentru trafic de droguri (VIDEO)

Liderul Galeriei de Fotbal Dinamo, Mihnea Valentin Ionescu, zis Profesorul, retinut de DIICOT pentru trafic de droguri de risc si de detinere de droguri de risc, fara drept, pentru consum propriu, a fost arestat.

Liderul galeriei FC Dinamo, Mihnea Ionescu, arestat pentru trafic de droguri

Liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Mihnea Ionescu, a fost arestat, joi, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce vindea unei persoane aproape 40 de grame de canabis, pentru suma de 1. 250 de lei, potrivit unor surse judiciare citate de agentia Mediafax.

Liderul galeriei FC Dinamo, Mihnea Ionescu, arestat pentru trafic de droguri

Liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Mihnea Ionescu, a fost arestat, joi, pentru trafic de droguri. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce vindea unei persoane aproape 40 de grame de canabis,.

Lovitura dura pentru galeria dinamovista! Liderul a fost arestat pentru consum si trafic de droguri

Mihnea Valentin Ionescu, zis Profesorul, unul dintre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo, a fost retinut joi pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, el fiind acuzat de trafic de droguri si detinere de .

Avocatul care s-a autodenuntat la DNA a fost retinut pentru trafic de influenta

Avocatul din cadrul Baroului Valcea Ion Bogdan Mitran a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA pentru infractiunea de trafic de influenta, dupa ce luna trecuta acesta s-a autodenuntat la DNA de frica unui interlop.

DNA. Avocat din Valcea, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au retinut joi, pentru 24 de ore, un avocat din Valcea, Bogdan Ion Mitrache, acuzat de trafic de influenta, dupa ce a cerut 20. 000 euro de la o persoana, in schimbul interventiei sale la judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti pentru a obtine o solutie intr-un dosar .

UPDATE. Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, de Curtea de Apel Bacau.

Primarul Bacaului, retinut pentru mita de 2,3 milioane de lei. Romeo Stavarache cerea 50% comision. Vezi declaratia de avere a sefului din PNL

Update 14. 13 - Romeo Stavarache are o casa, patru terenuri si este actionar la o firmaPrimarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), retinut joi de procurorii DNA, are, potrivit declaratiei de avere.

Primarul Bacaului, retinut pentru mita de 2,3 milioane de lei. Romeo Stavarache cerea 50% COMISION

Update 13. 00 - Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut joi, este suspectat de procurorii DNA ca a primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, in acest dosar fiind retinuti si varul.

DNA: Primarul Romeo Stavarache (Bacau), retinut pentru coruptie

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) Bacau au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale and si re and tinerea pentru 24 de ore a primarului municipiului Bacau, Romeo Stavarache PNL), acuzat de luare de mita, a lui Liviu Goian vicepresedintele organizatiei municipale a partidului si fratele fotbalistului Dorin Goian), precum si a omului de afaceri Liviu Vasile Cenusa, ambii invinuiti de complicitate la luare de mita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )