Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru galeria dinamovista! Liderul a fost arestat pentru consum si trafic de droguri

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru galeria dinamovista! Liderul a fost arestat pentru consum si trafic de droguri

Mihnea Valentin Ionescu, zis Profesorul, unul dintre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo, a fost retinut joi pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, el fiind acuzat de trafic de droguri si detinere de . continuă pe Antena3

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile, in baza unui mandat emis pe numele sau de Tribunalul Brasov, el contestand deja decizia in sala, transmite Mediafax.

Seful Politiei Rutiere Brasov retinut de DNA pentru fapte de coruptie a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile. Acesta a fost adus la Tribunalul Brasov miercuri, in.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au facut publica motivarea arestarii preventive a lui Mircea Basescu, relateazaB1 TV. Astfel, Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele. Totodata.

Un roman a fost arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect gasit in bagaje

Un roman a fost arestat, in nopatea de miercuri spre joi, pe Aeroportul International din Miami, dupa ce in bagajul acestuia a fost gasit un dispozitiv suspect, relateaza CBS. Potrivit postului, oficiali de la.

Granicerul sud-coreean care si-a ucis cinci camarazi a fost arestat

Un granicer in termen sud-coreean care si-a ucis cinci camarazi in apropierea frontierei cu Coreea de Nord, in weekend, a fost arestat luni, dupa o operatiune de urmarire in care au fost implicati mii de membri ai fortelor de ordine, relateaza AFP.

Pedeapsa dura pentru Luis Suarez. Atacantul uruguayan va fi suspendat 9 meciuri si nu va putea fi implicat 4 luni in nicio activitate fotbalistica

Luis Suarez va fi suspendat in urmatoarele 9 meciuri ale nationalei Uruguayului si nu va putea fi implicat in nicio activitate fotbalistica timp de 4 luni. Decizia a fost luata de FIFA, in urma incidentului din.

Seful Politiei Rutiere Brasov a fost suspendat din functie dupa ce a fost arestat pentru fapte de coruptie

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, a fost suspendat din functie, ca urmare a faptului ca a fost arestat preventiv pentru fapte de coruptie, in locul acestuia fiind desemnat comisarul-sef Vasile.

De ce a fost arestat fratele presedintelui

Mircea Basescu si complicele sau Marian Adrian Capatana au fost arestati preventiv de judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti, motivul principal fiind ca masura este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica.

Motivarea judecatorilor: De ce a fost arestat Mircea Basescu

Mircea Basescu ar fi recunoscut ca a primit bani de la Bercea Mondial, insa spune ca suma ar fi fost un imprumut catre Marian Capatana pentru participarea la o licitatie. Magistratii Tribunalului Bucuresti nu au crezut aceasta versiune si au dispus arestarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )