Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a fost arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect gasit in bagaje

B1 B1,
Un roman a fost arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect gasit in bagaje

Un roman a fost arestat, in nopatea de miercuri spre joi, pe Aeroportul International din Miami, dupa ce in bagajul acestuia a fost gasit un dispozitiv suspect, relateaza CBS. Potrivit postului, oficiali de la. continuă pe B1

Roman arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect in bagaje

Un cetatean roman a fost arestat, iar o echipa echipa de genisti a fost chemata sa investigheze in legatura cu un dispozitiv suspect, in noaptea de miercuri spre joi, pe Aeroportul International din Miami, relateaza postul local CBS in pagina electronica.

Roman, arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect in bagaje

Un cetatean roman a fost arestat, iar o echipa echipa de genisti a fost chemata sa investigheze in legatura cu un dispozitiv suspect gasit in bagajul acestuia, in noaptea de miercuri spre joi, pe Aeroportul International din Miami, relateaza postul local CBS in pagina electronica, citat de Mediafax.

Un roman le-a dat emotii fortelor antitero din Miami. Ce au gasit autoritatile in bagajul lui

Un roman le-a dat palpitatii fortelor antitero din Miami. A fost retinut pe un aeroport din cauza unui dispozitiv suspect din bagajul sau de mana. Pe recipientul, ce avea un lichid transparent, era lipit mesajul.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile, in baza unui mandat emis pe numele sau de Tribunalul Brasov, el contestand deja decizia in sala, transmite Mediafax.

Circulatia rutiera, intrerupta temporar si local in perioada 23 - 30 iunie din cauza unui transport agabaritic

In perioada 23 - 30 iunie, circulatia rutiera va fi intrerupta temporar si local din cauza unui transport agabaritic, pe ruta Craiova - Slatina - Pitesti - Centura Bucuresti - Babadag - Tulcea, pentru care a fost eliberata autorizatie speciala de transport.

Constructorul nipon Honda recheama in service peste doua milioane de masini din cauza unui defect la airbag

Honda a rechemat in service, luni, 2. 03 milioane de vehicule vandute in intreaga lume din cauza unui defect la airbag-uri, anuntaBBC News. Vehiculele rechemate, printre care modelele Fit si Accord, au fost.

Seful Politiei Rutiere Brasov retinut de DNA pentru fapte de coruptie a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile. Acesta a fost adus la Tribunalul Brasov miercuri, in.

Granicerul sud-coreean care si-a ucis cinci camarazi a fost arestat

Un granicer in termen sud-coreean care si-a ucis cinci camarazi in apropierea frontierei cu Coreea de Nord, in weekend, a fost arestat luni, dupa o operatiune de urmarire in care au fost implicati mii de membri ai fortelor de ordine, relateaza AFP.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au facut publica motivarea arestarii preventive a lui Mircea Basescu, relateazaB1 TV. Astfel, Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele. Totodata.

Seful Politiei Rutiere Brasov a fost suspendat din functie dupa ce a fost arestat pentru fapte de coruptie

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, a fost suspendat din functie, ca urmare a faptului ca a fost arestat preventiv pentru fapte de coruptie, in locul acestuia fiind desemnat comisarul-sef Vasile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )