Libnet.ro
UNICEF

06:00

Roman, arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect in bagaje

Adevărul Adevărul,
Roman, arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect in bagaje

Un cetatean roman a fost arestat, iar o echipa echipa de genisti a fost chemata sa investigheze in legatura cu un dispozitiv suspect gasit in bagajul acestuia, in noaptea de miercuri spre joi, pe Aeroportul International din Miami, relateaza postul local CBS in pagina electronica, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Roman arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect in bagaje

Un cetatean roman a fost arestat, iar o echipa echipa de genisti a fost chemata sa investigheze in legatura cu un dispozitiv suspect, in noaptea de miercuri spre joi, pe Aeroportul International din Miami, relateaza postul local CBS in pagina electronica.

Un roman a fost arestat pe aeroportul din Miami din cauza unui dispozitiv suspect gasit in bagaje

Un roman a fost arestat, in nopatea de miercuri spre joi, pe Aeroportul International din Miami, dupa ce in bagajul acestuia a fost gasit un dispozitiv suspect, relateaza CBS. Potrivit postului, oficiali de la.

Un roman le-a dat emotii fortelor antitero din Miami. Ce au gasit autoritatile in bagajul lui

Un roman le-a dat palpitatii fortelor antitero din Miami. A fost retinut pe un aeroport din cauza unui dispozitiv suspect din bagajul sau de mana. Pe recipientul, ce avea un lichid transparent, era lipit mesajul.

Circulatia rutiera, intrerupta temporar si local in perioada 23 - 30 iunie din cauza unui transport agabaritic

In perioada 23 - 30 iunie, circulatia rutiera va fi intrerupta temporar si local din cauza unui transport agabaritic, pe ruta Craiova - Slatina - Pitesti - Centura Bucuresti - Babadag - Tulcea, pentru care a fost eliberata autorizatie speciala de transport.

Constructorul nipon Honda recheama in service peste doua milioane de masini din cauza unui defect la airbag

Honda a rechemat in service, luni, 2. 03 milioane de vehicule vandute in intreaga lume din cauza unui defect la airbag-uri, anuntaBBC News. Vehiculele rechemate, printre care modelele Fit si Accord, au fost.

Un pacient paralizat isi misca mana cu puterea mintii prin intermediul unui dispozitiv inovator

Un dispozitiv inovator trimite semnale de la creier la muschi, sarind peste maduva spinarii pacientului afectat. Un barbat tetraplegic a fost capabil sa isi miste mana atunci cand si-a dorit sa se intample acest lucru, fiind primul pacient care beneficiaza de un dispozitiv nou, aflat in faza de testare, considerat o importanta descoperire medicala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )