Libnet.ro
UNICEF

07:00

Profilul economic al lui Dan Diaconescu: Dator la stat si cercetat pentru spalare de bani si evaziune

B1 B1,
Profilul economic al lui Dan Diaconescu: Dator la stat si cercetat pentru spalare de bani si evaziune

Profilul economic al lui Dan Diaconescu, care a fost declarat castigator al licitatiei pentru combinatul Oltchim Ramnicu Valcea arata ca acesta are datorii la stat, este acuzat de spalre de bani si evziune. continuă pe B1

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru Oltchim. Creantele AVAS si Electrica nu au fost vandute

UPDATE17:15- Remus Vulpescu, presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a anuntat ca, din punct de vedere al pretului, ofertanul Dan Diaconescu a obtinut cel.

Dan Diaconescu, noul actionar majoritar al Oltchim: Dator la stat, cu OTV-ul in insolventa si cercetat pentru spalare de bani si evaziune

Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. Diaconescu, care spune ca va finanta Oltchimul, fie cu ajutorul poporului, fie prin intermediul unor investitori misteriosi, este si proprietarul OTV, care este in plin proces de insolventa, potrivit agentiei Mediafax.

Remus Vulpescu (OPSPI): Dupa ce primim banii de la Dan Diaconescu, ii transferam la Oltchim, pentru plata salariilor si repornirea combinatului

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, afirma ca, imediat ce Dan Diaconescu va plati cele aproape 45 de milioane promise pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor fi virati catre combinat, pentru plata salariilor si repornirea activitatii. Intrebat vineri seara la B1 TV daca are acordul Consiliului Concurentei si al Comisiei Europene pentru acordarea acestui ajutor de stat, Vulpescu a spus ca acordul va fi cerut in viitor.

Cine pune mana pe Oltchim? Surse: Dan Diaconescu, cea mai buna oferta

UPDATE16:00 - Licitatia cu strigare pentru privatizarea Oltchim nu va mai avea loc. Potrivit unor surse, oferta lui Dan Diaconescu pentru Oltchim este castigatoare. UPDATE13:20 -Oferta lui Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea: Creantele AVAS si Electrica nu se vand

Dan Diaconescu a devenit noul actionar majoritar al combinatului Oltchim, castigand licitatia cu strigare ce a avut loc vineri la Ministerul Economiei cu o oferta de 203. 548 lei. Liderul Partidului Poporului a.

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 40 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 13,4 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

Cine pune mana pe Oltchim? Oferta lui Dan Diaconescu este de 203 milioane lei

UPDATE13:20 - Oferta lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim este de 203 milioane lei. 30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC.

Cine pune mana pe Oltchim? Oferta lui Dan Diaconescu, de 203 milioane lei, surclasata de cea a Chimcomplex

UPDATE13:20 -Oferta lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim este de 203 milioane lei. PCC SE a oferit 13,4 milioane pentru cumpararea in bloc a creantelor detinute de Ministerul Economiei, aceeasi suma pe.

Reactia spumoasa a lui Dan Diaconescu despre privatizarea Oltchim: A fost o teapa inimaginabila, ca cea pe care am avut-o la 18 ani, cand am venit la Bucuresti

Presedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la Ministerul Economiei, unde au avut loc discutiile referitoare la privatizarea Oltchim, ca a avut parte de o teapa cum numai la 18 ani a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )