Libnet.ro
UNICEF

10:00

Profilul electoratului care l-a votat pe Klaus Iohannis. Cine a schimbat situatia la urne

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profilul electoratului care l-a votat pe Klaus Iohannis. Cine a schimbat situatia la urne

Cu toate ca exit-pollurile publicate in cursul zilei de duminica de institutele de sondare a opiniei publice il indicau castigator pe Victor Ponta, Klaus Iohannis a recuperat decalajul incepand cu ora 19. 00, cand un sondaj IRES il indica la mai putin. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt INTENTIILE lui Klaus Iohannis. Presa straina scrie despre miscarea pe care o pregateste noul presedinte

Jurnalistii din intreaga lume au urmarit indeaproape cel de-al doilea tur de scrutin. Au scris pagini intregi despre desfasurarea acestuia, dar si despre cei doi contracandidati ce s-au luptat pentru a.

Liderul FDGR: Este o sansa pe care eu sunt convins ca o va valida Klaus Iohannis

Presedintele FDGR, Paul Porr, a declarat, duminica seara, ca era convins ca va castiga Klaus Iohannis pentru ca in primul tur era cel mai bun din cei 14, iar in al doilea l-a avut contracandidat pe doctor .

Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis a votat in Sibiu pentru o Romanie a respectului si prosperitatii

Candidatul la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a votat duminica, la ora 11. 23, in municipiul Sibiu, oras unde a fost alses de 4 ori la rand in functia de primar. Am votat pentri Romanie.

Klaus Iohannis, la urne impreuna cu sotia: Am votat pentru o Romanie a respectului. Am fost la biserica inainte (VIDEO)

CandidatulACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca a votat pentru o Romania a respectului si a propseritatii, precizand ca inainte de a ajunge la urne a mers la.

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

Cum au votat hunedorenii: Iohannis a castigat in majoritatea localitatilor, dar a a fost invins la numarul de voturi

Alegeri prezidentiale 2014. in judetul Hunedoara diferenta intre Klaus Iohannis si Victor Ponta a fost de mai putin de 2. 000 de voturi, in favoarea candidatului PSD la functia de presedinte al Romaniei. Totusi, Klaus Iohannis a obtinut majoritatea in mai multe localitati decat adversarul sau politic.

Cum au votat hunedorenii: Iohannis a castigat in majoritatea localitatilor, dar a fost invins la numarul total de voturi

Alegeri prezidentiale 2014. in judetul Hunedoara diferenta intre Klaus Iohannis si Victor Ponta a fost de mai putin de 2. 000 de voturi, in favoarea candidatului PSD la functia de presedinte al Romaniei. Totusi, Klaus Iohannis a obtinut majoritatea in mai multe localitati decat adversarul sau politic.

Monica Macovei: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!

Fostul candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis pentru victoria din turul II al alegerilor: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!. Monica Macovei a adaugat ca Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis: Am emotii. Am fost la biserica inainte de a vota

Candidatul ACL pentru presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a votat, duminica dimineata, la scoala nr. 4, din Sibiu. Iohannis a explicat, la iesirea de la vot, ca a votat pentru o Romanie a.

Rezultate Republica Moldova: Klaus Iohannis - 78,59%, Victor Ponta - 21,41%

Klaus Iohannis a obtinut 78,59% 27. 933 voturi), iar Victor Ponta a inregistrat 21,41% 7. 610 voturi) in turul doi al alegerilor prezidentiale, scrie Unimedia. La Chisinau, candidatul ACL la prezidentiale a fost votat de peste 80% dintre cei care s-au prezentat la urne, insa Iohannis a castigat majoritatea voturilor in toate sectiile de votare din Republica Moldova.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )