Libnet.ro
UNICEF

00:08

Profitul Raiffeisen in Romania a ajuns anul trecut la 100 de milioane de euro, in crestere cu 16%

Adevărul Adevărul,
Profitul Raiffeisen in Romania a ajuns anul trecut la 100 de milioane de euro, in crestere cu 16%

Profitul obtinut de grupul austriac Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a crescut cu 15,8% anul trecut, de la 86 de milioane de euro in 2012 la 100 de milioane de euro, ca urmare a unor plati mai reduse in contul impozitului pe profit. Castigul inainte de taxe a avansat cu 3,1%, de la 101 milioane de euro in 2012 la 104 milioane de euro anul trecut, se arata intr-un raport al grupului austriac RBI. continuă pe Adevărul

Raiffeisen si-a marit profitul in Romania la 100 mil. euro in 2013

Profitul obtinut de Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a crescut cu 15,8% anul trecut, de la 86 de milioane de euro in 2012 la 100 de milioane de euro, ca urmare a unor plati mai reduse in contul impozitului pe profit,.

Afacerile din Romania ale austriecilor de la Raiffeisen le-au adus anul trecut un profit net de 104 milioane de euro

Al treilea jucator din piata bancara locala dupa valoarea activelor, Raiffeisen Bank a inregistrat anul trecut un profit de 104 milioane de euro, in crestere de la 86 de milioane de euro, cat fusese profitul net in 2012, au anuntat joi oficialii institutiei de credit. Raiffeisen a avut in 2013 venituri de 454 milioane de euro, dar s-a confruntat cu o marja neta de dobanda in scadere, aceasta fiind cauzata de reducerea dobanzilor la lei si de lichiditatea in crestere. Sistemul bancar a incheiat 2013 cu un profit cumulat de 497 de milioane de lei, o treime din castigul dupa noua luni, 23 de banci fiind pe profit iar 17 inchizand pe rosu.

Afacerile grupului Saint-Gobain in Romania au crescut la circa 160 mil. euro anul trecut

Afacerile grupului francez Saint-Gobain in Romania, prezent la nivel local prin patru companii, au crescut cu 5% anul trecut, depasind pragul de 700 milioane lei 160 mil. euro).

Cu 33% mai multe pavaje rezidentiale vandute anul trecut

Producatorul autohton Elis Pavaje a inregistrat anul trecut o crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale anul trecut fata de 2012, bugetul mediu alocat lucrarilor de amenajare exterioara a fost de 10 mii lei suma care include atat materialele, cat si manopera), iar suprafata medie a fost de 100 metri patrati, in urcare cu 5% in comparatie cu anii anteriori, potrivit unui comunicat primit azi de redactie.

Consumul de bere a scazut cu 10%, anul trecut

Consumul de bere din tara noastra a inregistrat, anul trecut, o contractie de 10,3% comparativ cu 2012, atingand un volum de 16,3 milioane hectolitri, iar consumul pe cap de locuitor a atins valoarea de 81 litri, conform datelor furnizate de compania Nielsen, potrivit reprezentantiilor Asociatiei Berarii Romaniei ABR).

FOTOGALERIE Trotuarele din Piata Unirii arata ca dupa bombardament, desi au fost modernizate anul trecut de Primaria Capitalei. Autoritatile spun ca zona a fost vandalizata de soferi si comercianti

Trotuarele din Piata Unirii arata ca dupa bombardament desi au fost modernizate anul trecut de Primaria Capitalei, valoarea lucrarii ridicandu-se la circa 2,8 milioane de lei. Mai exact dalele de piatra au sarit, stalpisorii separatori au fost scosi, cosurile de gunoi smulse, iar jardinierele daramate. Reprezentantii Administratiei Strazilor din cadrul Primariei Capitalei spun ca suprafata a fost distrusa de comerciantii care si-au amplasat tarabe pentru a vinde martisoare in perioada 1-8 martie.

Peste 15.000 de persoane din Galati s-au debransat anul trecut, alegand sisteme individuale de incalzire a locuintelor

Galatiul se afla pe primul loc in topul judetelor din Romania cu cele mai multe debransari de la sistemul centralizat de incalzire in 2013, peste 15. 000 de persoane alegand anul trecut un sistem individual de incalzire a locuintei, potrivit unei analize realizate de Ariston Thermo Romania.

Productia de tigarete a scazut, anul trecut, fata de 2012

Productia de tigarete din tara noastra a inregistrat scaderi, anul trecut, fata de 2012, atat din punct de vedere al volumului, cat si in ceea ce priveste valoarea acesteia, dupa cum ne-au informat reprezentantii Institutului National de Statistica INS).

Piata berii, in declin: romanii au baut cu 10% mai putina bere anul trecut

Romanii au baut cu 10% mai putina bere in 2013, scadere care a ajuns la un volum de 16,3 milioane de hectolitri, anunta Asociatia Berarii Romaniei. Asta inseamna ca un roman a consumat, in medie, 81 de litri de bere, fata de 90 de litri in 2012.

Institutul Cantacuzino poate produce vaccinuri. OMS: Lotul contaminat de anul trecut, din cauza presiunilor puse pe institutie

Institutul Cantacuzino poate produce fara probleme vaccin antigripal. Este concluzia la care au ajuns expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii, dupa controlul efectuat in Romania. Specialistii sustin ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )