Libnet.ro
UNICEF

00:08

Prognoza METEO 20 martie. Vreme inchisa si rece

România Liberă România Liberă,
Prognoza METEO 20 martie. Vreme inchisa si rece

Prognoza METEO 20 martie. Vineri, in jumatatea de est a tarii vremea va fi in general inchisa si se va mentine rece pentru aceasta data. continuă pe România Liberă

Prognoza METEO 17 martie. Vreme CALDA si cer senin

Prognoza METEO 17 martie. Meteorologii sustin ca vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in regiunile vestice si nord-vestice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor marca o scadere usoara, devenind apropiate de normele climatologice specifice perioadei.

PROGNOZA METEO 19 martie. Ploi in Muntenia si ninsoare in Moldova

PROGNOZA METEO 19 martie. Joi, in extremitatea de vest a tarii, dar si in partea de sud-est cerul va fi partial noros si pe spatii restranse va ploua slab.

HOROSCOP 20 martie: Astrele garanteaza succesul unor zodii

Horoscop 20 martie. Berbecii, racii si sagetatorii au parte de succes si apreciere in plan profesional. Balantele sunt surprinse de parteneri cu planuri de weekenduri sau vacante de relaxare. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: primavara capricioasa cu temperaturi oscilante

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada a 16 - 29 martie. Potrivit acesteia, vom avea parte de de temperaturi oscilante, insa sfarsitul acestei saptamani vine cu temperaturi mai ridicate decat cele normale ale acestei perioade.

GALERIE FOTOVIDEO: Locuri din Bucuresti de unde poti vedea cel mai bine eclipsa din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei. La Bucuresti, magnitudinea maxima a eclipsei va fi de 0,53 53%), iar obscuratia suprafata eclipsata a Soarelui) va fi 0. Daca vei fi in Capitala in intervalul 10:48 si 13:04, iti recomandam cateva locuri de unde poti privi eclipsa partiala de Soare.

Punct de observatie la Alba Iulia pentru eclipsa de soare din 20 martie

Esplanada Obeliscului Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia se va transforma vineri, 20 martie, intr-un observator astronomic ad-hoc. Primaria Alba Iulia si Clubul Universul de langa noi ofera publicului ocazia de a asista la o sesiune de observatii avand in atentie o eclipsa de soare ce va avea loc in cursul zilei.

VIDEOFOTO: Care sunt cele trei locuri din Romania de unde se va vedea cel mai bine eclipsa din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei. Daca la Bucuresti, magnitudinea maxima a eclipsei va fi de 0,53 53%), exista in tara noastra trei locuri de unde eclipsa va avea o magnitudine maxima de peste 60%.

Trei evenimente astronomice rare, pe 20 martie: Eclipsa solara, super-Luna si echinoctiul de primavara

Trei evenimente astronomice rare - o eclipsa de Soare, o super-Luna si echinoctiul de primavara - vor avea loc vineri, 20 martie, informeaza independent. co. uk. Super-Luna - sau luna la perigeu - este un fenomen.

Reteaua electrica europeana, afectata de eclipsa de Soare din 20 martie

Eclipsa de Soare care va fi vizibila vineri in Romania va afecta reteaua de transmitere a energiei electrice. Fenomenul va determina oprirea, pentru cateva minute, a productiei de energie electrica din energie.

Eclipsa de Soare 20 martie. Curiozitati despre acest fenomen

Eclipsa de Soare 20 martie se va vedea in Romania cel mai bine din vestul tarii si mai putin din sud. Astronomii spera sa avem un cer senin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )