Libnet.ro
UNICEF

00:08

PROGNOZA METEO 21 martie. VREMEA se incalzeste

România Liberă România Liberă,
PROGNOZA METEO 21 martie. VREMEA se incalzeste

PROGNOZA METEO 21 martie. Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi in special in regiunile extracarpatice unde valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat mediile climatologice specifice acestei perioade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe România Liberă

PROGNOZA METEO 22 martie. Vremea va continua sa se incalzeasca

PROGNOZA METEO 22 martie. Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii si va deveni mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada, indeosebi in regiunile extracarpatice.

Prognoza METEO 20 martie. Vreme inchisa si rece

Prognoza METEO 20 martie. Vineri, in jumatatea de est a tarii vremea va fi in general inchisa si se va mentine rece pentru aceasta data.

PROGNOZA METEO 19 martie. Ploi in Muntenia si ninsoare in Moldova

PROGNOZA METEO 19 martie. Joi, in extremitatea de vest a tarii, dar si in partea de sud-est cerul va fi partial noros si pe spatii restranse va ploua slab.

Prognoza meteo pentru weekend. Vremea va incepe sa se incalzeasca si vom avea parte zile senine si calduroase

Prognoza meteo pentru weekend aduce vesti bune. in urmatoarele zile vom avea parte de o vreme frumoasa, asta potrivit prognozei pentru weekend emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. Vremea va incepe sa se se incalzeasca, astfel ca temperaturile vor urca in unele zone chiar si pana la 17 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru trei luni: cum va fi vremea de Paste si de 1 mai

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni potrivit careia cantitatile de precipitatii vor fi reduse, iar temperaturile se vor situa in jurul celor normale.

VREMEA se incalzeste. Vezi PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi in special in regiunile extracarpatice unde valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat mediile climatologice specifice acestei perioade, .

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Racii vor sa faca prea multe deodata si intra in criza de timp

Horoscop zilnic, 21 martie 2015. Relatiile personale nu merg tocmai bine, dar satisfactiile profesionale sunt in floare pentru majoritatea nativilor.

HOROSCOP 21 martie: Progres si afectiune pentru zodii

Horoscop 21 martie. Berbecii, racii, leii si balantele evolueaza in plan profesional, iar taurii, capricornii si pestii au parte de afectiune din partea prietenilor sau din partea unor persoane pe care le-au cunoscut de curand. Afla ce au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )