Libnet.ro
UNICEF

20:30

PROGNOZA METEO 26 martie. Cer noros si temporar va ploua

România Liberă România Liberă,
PROGNOZA METEO 26 martie. Cer noros si temporar va ploua

PROGNOZA METEO 26 martie. Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, usor mai coborate in estul Dobrogei, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 0 si 10 grade. continuă pe România Liberă

PROGNOZA METEO 23 martie. Vremea se va raci

PROGNOZA METEO 23 martie. Luni, vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4. 5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14. 15 grade, izolat, in vest si centru.

PROGNOZA METEO 24 martie. VREMEA se incalzeste usor

PROGNOZA METEO 24 martie. Marti, valorile termice, in crestere fata de ziua precedenta in toate zonele, vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta data in vest si centru si apropiata de normal in restul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

HOROSCOP 26 martie: Zodiile trebuie sa fie precaute in plan financiar si personal

Horoscop 26 martie. Berbecii si racii sunt predispusi la cheltuieli necugetate, iar fecioarele, scorpionii si varsatorii risca sa se implice in conflicte de familie. Afla ce zodii trebuie sa fie precaute astazi.

webPR: Primul cluster de ITC din Bucuresti, Different Angle Cluster, va fi lansat oficial joi, 26 martie

Joi, 26 martie, la Sky Tower va avea loc lansarea oficiala a clusterului Different Angle, in cadrul unui eveniment cu tema principala de dezbatere Smart Cities. La eveniment vor fi prezenti invitati speciali precum Chrysses Nicolaides Presedinte Smart Cities Mediterranean Cluster), Giora Levi CEO, Alvarion) si Prof. Dr. Sorin Cotofana - Universitatea Tehnica din Delft - Olanda, specializarea computer engineering.

VIDEO Vremea la inceput de saptamana: Prognoza meteo pentru luni si marti in tara si la Bucuresti

Luni, vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie, informeaza Mediafax. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4. 5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14. 15 grade, izolat, in vest si centru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )