Libnet.ro
UNICEF

22:30

PROGNOZA METEO 24 martie. VREMEA se incalzeste usor

România Liberă România Liberă,
PROGNOZA METEO 24 martie. VREMEA se incalzeste usor

PROGNOZA METEO 24 martie. Marti, valorile termice, in crestere fata de ziua precedenta in toate zonele, vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta data in vest si centru si apropiata de normal in restul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe România Liberă

PROGNOZA METEO 21 martie. VREMEA se incalzeste

PROGNOZA METEO 21 martie. Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi in special in regiunile extracarpatice unde valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat mediile climatologice specifice acestei perioade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

PROGNOZA METEO 23 martie. Vremea se va raci

PROGNOZA METEO 23 martie. Luni, vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4. 5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14. 15 grade, izolat, in vest si centru.

PROGNOZA METEO 22 martie. Vremea va continua sa se incalzeasca

PROGNOZA METEO 22 martie. Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii si va deveni mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada, indeosebi in regiunile extracarpatice.

Horoscop zilnic, 24 martie 2015: Fecioarele au parte de surprize la locul de munca

Ziua de marti, 24 martie, le rezerva nativilor intalniri cu foste iubiri, promisiuni fara acoperire si, nu in ultimul rand, evenimente nu tocmai placute pe plan profesional.

HOROSCOP 24 martie: Romantism desprins din basme si succes in cariera pentru zodii

Horoscop 24 martie. Nativii zodiilor scorpioni si fecioara petrec momente romantice care ii fac sa se simta personaje de basm. Taurii, gemenii, racii, leii si alte zodii au succes in plan profesional. Afla ce au pregatit astrele fiecarei zodii.

VIDEO Vremea la inceput de saptamana: Prognoza meteo pentru luni si marti in tara si la Bucuresti

Luni, vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie, informeaza Mediafax. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4. 5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14. 15 grade, izolat, in vest si centru.

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii

Saptamana va debuta cu vreme frumoasa pentru toata tara, potrivit prognozei pentru inceputul saptamanii, emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Vom avea parte de temperaturi maxime de 15 grade, chiar 17 grade marti.

MACRO NEWSLETTER 24 Martie 2015

Preturile producatorilor industriali din Letonia si-au accelerat declinul anual in februarie 2015, pana la 0,3%, de la 0,1% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa un avans de 0,3% in luna anterioara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )