Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP 24 martie: Romantism desprins din basme si succes in cariera pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 24 martie: Romantism desprins din basme si succes in cariera pentru zodii

Horoscop 24 martie. Nativii zodiilor scorpioni si fecioara petrec momente romantice care ii fac sa se simta personaje de basm. Taurii, gemenii, racii, leii si alte zodii au succes in plan profesional. Afla ce au pregatit astrele fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 22 martie: Succes in cariera si relatii noi pentru zodii

Horoscop 22 martie. Leii, racii si pestii au parte de succes in plan profesional, iar scorpionii si fecioarele au sansa sa dezvolte relatii noi. Afla ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic, 24 martie 2015: Fecioarele au parte de surprize la locul de munca

Ziua de marti, 24 martie, le rezerva nativilor intalniri cu foste iubiri, promisiuni fara acoperire si, nu in ultimul rand, evenimente nu tocmai placute pe plan profesional.

HOROSCOP 23 martie: Idei bune si distractie pentru zodii

Horoscop 23 martie. Berbecii isi sarbatoresc ziua de nastere, iar taurii si varsatorii au idei inovatoare, care le-ar putea schimba vietile. Gemenii si capricornii se distreaza si petrec timp cu persoanele dragi. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii.

HOROSCOP 21 martie: Progres si afectiune pentru zodii

Horoscop 21 martie. Berbecii, racii, leii si balantele evolueaza in plan profesional, iar taurii, capricornii si pestii au parte de afectiune din partea prietenilor sau din partea unor persoane pe care le-au cunoscut de curand. Afla ce au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )