Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP 23 martie: Idei bune si distractie pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 23 martie: Idei bune si distractie pentru zodii

Horoscop 23 martie. Berbecii isi sarbatoresc ziua de nastere, iar taurii si varsatorii au idei inovatoare, care le-ar putea schimba vietile. Gemenii si capricornii se distreaza si petrec timp cu persoanele dragi. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 21 martie: Progres si afectiune pentru zodii

Horoscop 21 martie. Berbecii, racii, leii si balantele evolueaza in plan profesional, iar taurii, capricornii si pestii au parte de afectiune din partea prietenilor sau din partea unor persoane pe care le-au cunoscut de curand. Afla ce au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 20 martie: Astrele garanteaza succesul unor zodii

Horoscop 20 martie. Berbecii, racii si sagetatorii au parte de succes si apreciere in plan profesional. Balantele sunt surprinse de parteneri cu planuri de weekenduri sau vacante de relaxare. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii.

PROGNOZA METEO 23 martie. Vremea se va raci

PROGNOZA METEO 23 martie. Luni, vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4. 5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14. 15 grade, izolat, in vest si centru.

HOROSCOP 22 martie: Succes in cariera si relatii noi pentru zodii

Horoscop 22 martie. Leii, racii si pestii au parte de succes in plan profesional, iar scorpionii si fecioarele au sansa sa dezvolte relatii noi. Afla ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic, 23 martie 2015: Racul isi face prieteni noi

Horoscop zilnic, 23 martie 2015. Pentru cei mai multi dintre nativi, relatiile de familie sunt infloritoare, dar mai sunt si exceptii.

LICITATIA GOLDART 141 LUMINA SI CULOARE iN ARTA ROMANEASCA Luni 23 Martie, ora 19.00

Licitatia Lumina si culoare in arta romaneasca care va avea loc in 23 martie la ora 19. 00 la Casa de licitatii Glodart Ghildush aduce pe simeze o selectie rafinata de arta plastica precum si o variata oferta de arta decorativa. Majoritatea obiectelor propuse apartin spatiului cultural european, manufacturi si ateliere cunoscute, ce variaza stilurile propuse de la neoclasic la Art Nouveau si Art Deco. Operele de arta propuse in aceasta licitatie se reunesc sub semnu unei cromatici optimiste, cu accente ludice .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )