Libnet.ro
UNICEF

20:30

Horoscop zilnic, 23 martie 2015: Racul isi face prieteni noi

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 23 martie 2015: Racul isi face prieteni noi

Horoscop zilnic, 23 martie 2015. Pentru cei mai multi dintre nativi, relatiile de familie sunt infloritoare, dar mai sunt si exceptii. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Pestii lasa problemele in urma si sunt pusi pe distractie

Horoscop zilnic, 22 martie 2015. Nativii cauta sa restabileasca linistea si armonia in relatiile personale. Se anunta o zi buna pentru aventurieri.

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Racii vor sa faca prea multe deodata si intra in criza de timp

Horoscop zilnic, 21 martie 2015. Relatiile personale nu merg tocmai bine, dar satisfactiile profesionale sunt in floare pentru majoritatea nativilor.

Horoscop zilnic, 20 martie 2015: Scorpionii se confrunta cu probleme carora nu le gasesc rezolvarea

Ziua de 20 martie ii supune pe nativii din zodia Leu la grele incercari, dar eforturile se masoara in succes pe plan financiar, in timp ce Varsatorii vor avea de infruntat dusmani redutabili.

HOROSCOP 23 martie: Idei bune si distractie pentru zodii

Horoscop 23 martie. Berbecii isi sarbatoresc ziua de nastere, iar taurii si varsatorii au idei inovatoare, care le-ar putea schimba vietile. Gemenii si capricornii se distreaza si petrec timp cu persoanele dragi. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii.

PROGNOZA METEO 23 martie. Vremea se va raci

PROGNOZA METEO 23 martie. Luni, vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4. 5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14. 15 grade, izolat, in vest si centru.

LICITATIA GOLDART 141 LUMINA SI CULOARE iN ARTA ROMANEASCA Luni 23 Martie, ora 19.00

Licitatia Lumina si culoare in arta romaneasca care va avea loc in 23 martie la ora 19. 00 la Casa de licitatii Glodart Ghildush aduce pe simeze o selectie rafinata de arta plastica precum si o variata oferta de arta decorativa. Majoritatea obiectelor propuse apartin spatiului cultural european, manufacturi si ateliere cunoscute, ce variaza stilurile propuse de la neoclasic la Art Nouveau si Art Deco. Operele de arta propuse in aceasta licitatie se reunesc sub semnu unei cromatici optimiste, cu accente ludice .

MACRO NEWSLETTER 20 martie 2015

Activitatea in industria prelucratoare din regiunea Philadelphia s-a temperat neasteptat in martie 2015, pe fondul scaderii comenzilor noi.

Prima zi a primaverii, 20 martie 2015, si eclipsa de Soare vizibila in Romania

Prima zi a primaverii 2015 este sarbatorita pe 20 martie, Google marcand momentul printr-un Doodle. Aceasta data este considerata prima zi a primaverii astronomice, caci azi are loc echinoctiul ziua este egala cu noaptea). Totodata, prima zi a primaverii 2015 coincide cu eclipsa partiala de Soare, vizibila si in Romania.

MACRO NEWSLETTER 19 martie 2015

Productia industriala din Olanda a crescut cu o rata anuala de 2,2% in ianuarie 2015, dupa un declin de 0,9% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,9%, dupa un avans de 1% in luna anterioara.

Eclipsa de la 20 martie 2015, EVENIMENTUL ASTROLOGIC al anului si sansa unui NOU iNCEPUT

Echinoctiul de primavara de anul acesta este completat de energia lunii noi, dar si de cea a unei eclipse partiale de soare. Din punct de vedere astrologic, vorbim de un triplu moment, propice unui nou inceput.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )