Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile: temperaturile scad cu 7-8 grade. De cand se schimba tot

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile: temperaturile scad cu 7-8 grade. De cand se schimba tot

Vremea se va schimba radical. Temperaturi scad si lovesc furtunile. Potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), maximele vor cobori chiar si cu 7-8 grade, ajungand la 2829 grade Celsius. Mai multe detalii, in continuare. Progmoza meteo: Se schimba radical vremea Meteorologii anunta vreme deosebit de calda saptamana aceasta, in majoritatea zonelor Romaniei. insa, incepand . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizata. Vesti proaste de la meteorologi pentru urmatoarele zile

Vremea va fi calduroasa in continuare, urmand ca sambata temperaturile sa inregistreze o scadere. Vom avea parte in continuare si de ploi puternice care vor lovi la munte, dar si sudul, vestul si sud-vestul. Iata cum va fi vremea, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie.

Alerta meteo ANM. Vremea face ravagii in tara: ploi torentiale si vijelii

Duminica, vremea va fi diferita in mai multe regiuni ale tarii. Unii locuitori vor avea parte in continuare de canicula, altii vor avea parte de vant puternic, pe cand altii vor fi racoriti bine de ploi torentiale si chiar grindina. Prognoza meteo pentru duminica, 9 august, anunta canicula, ploi si vijelii Prognoza meteo valabila pentru .

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat scad temperaturile, unde lovesc furtunile

Vreme deosebit de calda anunta meteorologii in aceasta saptanmana, in mare parte din tara, insa din 16 augustconditiile meteo se schimba radical. Maximele vor scadea chiar si cu 7-8 grade, pana la 28 - 29 grade, conform prognozei Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabila pana pe 23 august. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor ramane ridicata, cu exceptia Moldovei, Dobrogei si Munteniei.

Prognoza meteo: Romania, parjolita de arsita. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Vremea se mentine calduroasa in majoritatea regiunilor in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in perioada 10-17 august, temperaturile vor fi usor mai ridicate in sud decat cele specifice pentru aceasta saptamana. Nu va ploua, dar vijeliile se vor extinde. Cele mai afectate regiuni de canicula vor fi cele sudice, centrale si nordice.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in tara: temperaturi de 40 de grade

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a emis o informare de intensificare a caniculei pentru perioada urmatoare, pe teritoriul Romaniei. Potrivit acestei informari, mai multe zone din tara se vor confrunta cu zile caniculare, in cre temperaturile maxime pot ajunge si la 40 de grade C. Alerta Meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania Astfel, .

Prognoza meteo, azi, 09 august 2020. Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru duminica, 09 august 2020. Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor tarii, chiar caniculara in Lunca.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 10-16 august 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru saptamana 10 - 16 august 2020. Potrivit acestora, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice.

Alerta meteo ANM. Vin inundatiile in Romania. Ce judete sunt afectate

Astazi a fost emis un cod galben pentru inundatii de catre Institutul National de Hidrologie si Gospodarie a Apelor, fiind vizate bazinele hidrografice ale mai multor rauri. Tot ANM a emis un cod portocaliu pentru judetul Timis, fiind astfel vizate mai multe localitati de aceste fenomene periculoase. Alerta meteo ANM INHGA Institutul National de .

Prognoza meteo pentru perioada 10 -23 august 2020: Urmeaza doua saptamani cu vreme calda, dar temperaturile scad sub pragul de canicula, din 15 august

Administratia Nationala de Meterorologie ANM) a emis, luni, prognoza valabila pentru perioada 10 - 23 august. Potrivit meteorologilor, in urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda, iar ploile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )