Libnet.ro
UNICEF

12:00

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in trei judete

B1 B1,
Prognoza meteo. Cod galben de ceata in trei judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata pentru trei judete, valabil pana la ora 10:00. Mai exact, in zonele joase ale judetelor Gorj, Valcea, dar si in. continuă pe B1

Prognoza meteo: Cod galben de ceata in cinci judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata pentru cinci judete, valabil pana la ora 12:00. Mai exact, in zonele joase ale judetelor Arges, Prahova,.

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete: Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata si precipitatii care vor duce la depunerea de polei. Atentionare.

ANM, avertizare nowcasting: Cod galben de ceata, burnita asociata cu ploaie si polei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting de cod galben, duminica dimineata, valabile in 5 judete. Fenomenele semnalate sunt ceatta densa, burnita si ploi, care.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 14-20 decembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 14-20 decembrie 2020. Astfel, pentru saptamana premergatoare Craciunului, meteorologii anunta temperaturi.

Prognoza meteo, azi, 14 decembrie 2020. Este innorat in mai toata tara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 14 decembrie 2020. Potrivit acestora, va fi innorat in mai toata tara. Prognoza meteo in principalele zone din.

Prognoza meteo, azi, 13 decembrie 2020. Va ploua in sud-estul tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 13 decembrie 2020. Potrivit acestora, va ploua in sud-estul tarii. Prognoza meteo in principalele zone din.

Prognoza meteo, azi, 12 decembrie 2020. Va ploua in majoritatea regiunilor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 12 decembrie 2020. Potrivit acestora, va ploua in majoritatea regiunilor, vremea va fi inchisa, dar.

ANM a emis un nou Cod galben de ploi puternice, valabil 24 de ore, pentru 10 judete

ANM a emis un Cod galben, sambata, valabil 24 de ore, pentru zece judete. Atentionarea expira duminica la ora 10.

Cod galben de ploi. Avertizare de ultima ora

O atentionare Cod galben de ploi puternice intra in vigoare sambata si vizeaza zece judete. La munte va ninge, iar rafalele de vant vor ajunge la 80 de kilometri pe ora.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion in Romania

ANM- Administratia Nationala de Meteorologie a facut prognoza meteo pentru intervalul 14 decembrie- 11 ianuarie 2021. Astfel, temperaturile vor fi, in general, mai mari decat cele normale in urmatoarele patru saptamani. Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion in saptamana 14. 2020, vom avea valori termice mai ridicate decat cele .

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )