Libnet.ro
UNICEF

08:00

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Valorile maxime ajung la 19 grade Celsius

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Valorile maxime ajung la 19 grade Celsius

Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Meteorologii spun ca dupa 8-9 noiembrie probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare. continuă pe Adevărul

Toamna cu aproape 20 de grade. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in.

Vreme deosebit de calda in urmatoarele doua saptamani: Temperaturile vor ajunge la 19 grade

Meteorologii au publicat luni estimarile meteo pentru urmatoarele doua saptamani, iar datele arata ca vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada a anuluiPe timpul zilei, temperaturile vor atinge.

Prognoza meteo pana pe 16 noiembrie: Vreme calda cu valori maxime de 19 grade Celsius

Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 8-9 noiembrie si, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014, transmite Agerpres.

Prognoza pe doua saptamani: Vreme calda, cu maxime de pana la 19 grade

Vremea din urmatoarele doua saptamani se anunta calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi ce pot atinge si 19 grade Celsius, conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), citata de Agerpres.

Ministerul Educatiei va semna contractele cu editorii luni. Elevii vor avea manualele noi in doua saptamani

Ministerul Educatiei va semna luni contractele cu editorii de manuale, iar acestea vor fi distribuite in scoli in doua saptamani, in functie de volumul comenzii.

PROGNOZA METEO Luni si marti, vremea se incalzeste usor

Vremea se va incalzi usor, luni, in cea mai mare parte a tarii, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Meteorologii anunta ca valorile termice se vor mentine sub mediile climatologice in regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea se incalzeste

Marti, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca in aproape toata tara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ceata in orele diminetii, izolat in zonele joase, iar noaptea, local in regiunile extracarpatice si pe spatii restranse in rest, informeaza Mediafax.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara in ziua alegerilor prezidentiale

Sambata, cerul va avea innorari temporare, iar in zonele joase va fi ceata posibil asociata cu burnita, pe arii restranse dimineata si local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, ziua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )