Libnet.ro
UNICEF

09:00

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Temperaturi peste medie in majoritatea regiunilor

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Temperaturi peste medie in majoritatea regiunilor

Temperaturile in urmatoarele trei luni vor fi peste medie, sustin specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), care au intocmit prognoza pentru intervalul septembrie - noiembrie 2015. Acestia afirma ca vremea va fi mai calda decat in mod normal, in special in lunile septembrie si octombrie. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Vesti excelente de la meteorologi

Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimata distributia temperaturilor me.

Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, exceptand partea de sud-est a tarii. Prognoza meteo pentru weekend Prognoza meteo pentru sambata - 27 august Vremea va fi.

FOTOGALERIE Parcul Municipal Ploiesti, lasat in paragina si complet pustiu. Cat de rau arata uriasul parc de 70 de milioane de lei, la trei luni de la inaugurare

La Ploiesti s-a deschis la finalul lunii mai, cu doar cateva zile inainte de alegerile locale, cel mai mare parc din oras, dupa o investitie de peste 15 milioane euro. In acel moment parcul era clar nefinisat, cel mai grav lucru fiind ca nu era deloc umbra, desi teoretic la proiect s-a lucrat cativa ani. Acum, la trei luni de la deschidere, parcul arata si mai rau: aleile sunt napadite de buruieni, pomii s-au uscat aproape complet. Rezultatul? Sambata dupa-amiza, pe o temperatura suportabila, nu erau nici macar zece oameni in parcul de 54 hectare.

La trei luni dupa ce a nascut, Adela Popescu isi lasa copilul in grija bunicilor

La trei luni de cand a adus pe lume un baietel pe nume Alexandru, Adela Popescu revine la munca. incepand de luni, 29 august, ea va prezenta din nou emisiunea Vorbeste lumea,.

Prognoza meteo pentru 2 saptamani: Vremea ramane calda, cu precipitatii moderate

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor pentru intervalul 29 august -11 septembrie si potrivit datelor vremea continua sa ramana calda cu precipitatii moderate, o usoara racire fiind prognozata pentru sfarsitul intervalului, transmite Mediafax.

in majoritatea zonelor tarii, vremea va fi calduroasa. Vezi prognoza meteo

In majoritatea zonelor tarii, vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil la senin, iar vantul slab. Exceptie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpatilor de Curbura si estul Carpatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )