Libnet.ro
UNICEF

09:00

Prognoza meteo pentru 2 saptamani: Vremea ramane calda, cu precipitatii moderate

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru 2 saptamani: Vremea ramane calda, cu precipitatii moderate

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor pentru intervalul 29 august -11 septembrie si potrivit datelor vremea continua sa ramana calda cu precipitatii moderate, o usoara racire fiind prognozata pentru sfarsitul intervalului, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, exceptand partea de sud-est a tarii. Prognoza meteo pentru weekend Prognoza meteo pentru sambata - 27 august Vremea va fi.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Vesti excelente de la meteorologi

Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimata distributia temperaturilor me.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Temperaturi peste medie in majoritatea regiunilor

Temperaturile in urmatoarele trei luni vor fi peste medie, sustin specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), care au intocmit prognoza pentru intervalul septembrie - noiembrie 2015. Acestia afirma ca vremea va fi mai calda decat in mod normal, in special in lunile septembrie si octombrie.

in majoritatea zonelor tarii, vremea va fi calduroasa. Vezi prognoza meteo

In majoritatea zonelor tarii, vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil la senin, iar vantul slab. Exceptie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpatilor de Curbura si estul Carpatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )