Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo pe doua saptamani: Temperaturi apropiate de mediile multianuale ale perioadei. Precipitatiile revin din 30 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pe doua saptamani: Temperaturi apropiate de mediile multianuale ale perioadei. Precipitatiile revin din 30 ianuarie

Regimul termic va ramane, in general, apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, iar din weekend si pana in primele zile ale saptamanii viitoare revin precipitatiile atat sub forma de ploaie sau lapovita, cat si de ninsoare, mai ales in zona montana, arata prognoza meteo valabila pentru perioada 26 ianuarie - 8 februarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Cand vine primavara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada februarie - martie potrivit careia, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei. De asemenea, specialistii au precizat ca in februarie si aprilie cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de mediile perioadei, in timp ce in martie acestea s-ar putea situa peste mediile climatologice.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Cum va fi vremea de Paste

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada februarie - aprilie, potrivit careia, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei. De asemenea, specialistii au precizat ca in februarie si aprilie cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de mediile perioadei, in timp ce in martie acestea s-ar putea situa peste mediile climatologice.

Vremea se strica in toata tara. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se strica in toata tara in urmatoarele doua saptamani. Va ninge din nou, iar temperaturile vor scadea simtilor si sunt asteptate ninsori si polei, potrivit prognozei Administratiei Nationale de.

METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Specialistii au emis prognoza meteo pentru perioada 26 ianuarie - 8 februarie, potrivit careia, in urmatoarea perioada regimul termic va fi apropiat de cel normal in cea mai mare perioada. Mai mult, la sfarsitul lunii ianuarie se va produce o incalzire, insa temperaturile vor scadea ulterior.

Iohannis se intalneste cu Merkel si Hollande peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu Angela Merkel, peste doua saptamani. Pe 9 februarie, Iohannis se va duce intr-o vizita la Berlin, pentru o discutie cu cancelarul Germaniei. A doua zi, pe 10.

Republica Moldova va avea un nou guvern in maxim doua saptamani. Iurie Leanca ramane candidat pentru functia de premier

Liderul PLDM, Vlad Filat, sustine ca intr-o perioada de maxim doua saptamani Republica Moldova va avea un guvern investit. Declaratia a fost facuta presei, dupa sedinta Parlamentului de vineri, 23 ianuarie, transmite IPN. Potrivit lui, PLDM il va inainta pe Iurie Leanca la functia de premier.

Prognoza meteo pentru trei luni: Temperaturi medii apropiate de mediile climatologice, in intervalul februarie-aprilie; precipitatii excedentare in luna martie

Regimul termic prognozat pentru urmatoarele trei luni este unul apropiat de normele climatologice multianuale, iar din punct de vedere pluviometric, excedent de precipitatii este preconizat in luna martie, in special in zona Olteniei, releva prognoza meteorologica valabila pentru intervalul februarie - aprilie 2015, publicata, vineri, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )