Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va fi calda, dar instabila

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va fi calda, dar instabila

In tara, vremea va fi in general instabila marti, iar in regiunile intracarpatice valorile de temperatura vor continua sa scada. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce vor lua trecator si aspect de vijelie, in prima parte a zilei in vest, centru si nord, precum si in zona de deal si de munte, apoi mai ales in centru, sud si est, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor avea valori de la 19. 20 de grade in Dealurile de Vest, pana la 34. 35 de grade in sudul Munteniei. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pana marti: ce regiuni vor fi lovite de furtuni

Meteorologii informeaza ca incepand de duminca dupa-amiaza pana marti seara vor fi averse si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in special in vestul, nordul si centrul tarii, in timp ce in sud disconfortul termic.

Afla PROGNOZA METEO pe trei zile.

Vineri va fi o zi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, local caniculara in vest si in sud-vest, cu temperaturi maxime intre 26 si 36 de grade, informeaza Realitatea. net. In aceste conditii pragul critic de 80 al disconfortului termic va fi atins si depasit usor, in regiunile vestice, pe arii restranse in sud si centru si izolat in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza, cand local la munte si pe suprafete mici in vestul, nord-vestul si centrul tarii .

Cazul Valiza: UEFA a amanat decizia in privinta Stelei pentru marti/ Emblema clubului, stearsa de pe site-ul forului european

UEFA a amanat pentru marti decizia in cazul echipelor Steaua Bucuresti, Fenerbahce si Bucuresti. Comisia de Disciplina a hotarit deja soarta celor trei echipe, iar acum lucreaza la redactarea verdictelor. Un nou motiv de ingrijorare pentru gruparea ros-albastra o poate reprezenta si faptul ca doar emblema ei nu se mai regaseste pe site-ul UEFA pe pagina echipelor care participa in tururile preliminare.

ANM anunta un week-end canicular. Vezi prognoza meteo si cum facem fata caldurii toride

In acest week-end, meteorologii ne anunta ca vremea va fi foarte calduroasa in majoritatea zonelor tarii. in sud si sud vest temperaturile vor fi caniculare, cu maxime de 36 de grade, potrivit Agentiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )