Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vreme rece si ploi in majoritatea zonelor

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vreme rece si ploi in majoritatea zonelor

Miercuri, innorarile vor persista si va ploua in majoritatea zonelor. In sudul si estul tarii, precum si la munte, ploile se vor semnala pe arii extinse, iar in Muntenia, Dobrogea, sudul si centrul Moldovei si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali cantitatile de apa cumulate vor depasi local 20. 25 l/mp, informeaza ANM. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme racoroasa in primele zile din mai si intervale cu precipitatii in majoritatea zonelor tarii

Vremea va fi racoroasa in primele zile ale lunii mai, insa ulterior regimul termic va creste usor si se va incadra in normele climatologice pentru aceasta perioada, in timp ce pe arii extinse sunt anuntate ploi la nivelul intregii tari, potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) valabile pentru intervalul 2 - 15 mai 2016, publicate luni, citeaza Agerpres.

Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Prognoza meteo pentru mai, iunie si iulie

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat o estimare a conditiilor meteorologice pentru intervalul mai - iulie 2016, potrivit careia in lunile mai si iunie se vor inregistra valori termice normale pentru aceasta perioada a anului, in timp ce.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Temperaturi scazute si ploi in cea mai mare parte a tarii in primele zile din mai

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv 2 15 mai. in prima perioada a lunii mai se asteapta ploi in toata tara. Tot in aceasta perioada, in majoritatea regiunilor, temperaturile vor fi scazute. in cea de-a doua saptamana temperaturile diurne vor avea valori medii cuprinse intre 22 si 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce spun meteorologii

In continuare, vremea va fi in general instabila, iar temperaturile relativ scazute. Cerul va fi mai mult noros, inregistrandu-se ploi in jumatatea de sud a tarii si pe arii mai.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in prima jumatate a lunii mai

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in prima jumatate a lunii mai .

VIDEO EFOR: Prognoza politica pentru 2016 si alegerile in doua tururi de scrutin

Miercuri se discuta la Curtea Constitutionala legea alegerilor locale si, mai precis, daca organizarea localelor intr-un tur de scrutin este constitutionala. Prognoza Expert Forum EFOR) arata ca alegerile ar trebui sa se desfasoare in doua tururi pentru a acorda sanse egale tuturor candidatilor. Partidele mari au mentinut alegerile intr-un tur in legea electorala pentru ca le ofera avantajul evident de a castiga un nou mandat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )