Libnet.ro
UNICEF

18:30

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Temperaturi peste normele climatologice ale acestei perioade

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Temperaturi peste normele climatologice ale acestei perioade

Valorile termice prognozate de meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani vor fi, in general, peste cele specifice perioadei, atat pe durata zilei, cat si pe timpul noptilor, iar incepand din 18 ianuarie va creste probabilitatea de aparitie a precipitatiilor mixte in majoritatea regiunilor, dar si a ninsorilor in zona montana, potrivit prognozei valabile pentru perioada 12 - 25 ianuarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Cand se opresc ninsorile. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Ninsorile se opresc in urmatoarele doua saptamani, in majoritatea zonelor din tara, pe fondul temperaturi maxime ce vor depasi 0 grade Celsius. Astfel ca precipitatiile vor fi reduse, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada, in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pentru 12 - 25 ianuarie

In urmatoarele doua saptamani, valorile termice prognozate de meteorologi vor fi, in general, peste cele specifice perioadei, atat pe durata zilei, cat si pe timpul noptilor, potrivit prognozei valabile pentru.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea se incalzeste usor

Sambata, vremea va continua sa se incalzeasca, astfel ca va deveni usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere pentru a doua sedinta consecutiva

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pentru a doua sedinta consecutiva, pe volume peste media zilnica de anul trecut, evolutia fiind determinata de asteptarile de pe pietele externe ca Banca Centrala Europeana va lansa la finele lunii un program de achizitii de obligatiuni guvernamentale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )