Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, in cateva regiuni

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, in cateva regiuni

Vreme va fi mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului in cateva regiuni ale tarii, in urmatoarele doua saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie a prezentat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, estimare realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pe doua saptamani. inceput de primavara cu temperaturi oscilante si precipitatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani 14 27 martie), potrivit careia vom avea parte de o vreme oscilanta, dar si de precipitatii. Cu toate acestea, specialistii anunta ca la sfarsitul saptamanii viitoare vremea va fi frumoasa, cu temperaturi normale pentru sfarsitul lui martie.

Avertisment al meteorologilor. Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emis, luni, o prognoza pentru urmatoarele doua satptamani. Din pacate, vestile nu sunt tocmai insorite. Astfel, conform ANM, valorile termice vor fi in scadere, iar vremea va.

Anunt de la meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit

Marti, vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la mijlocul lunii martie, cu minime nocturne preponderent negative si bruma in cursul noptii, local in nord, centru, est si sud-est si pe spatii mici in rest, informeaza Mediafax.

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

La jumatatea lunii martie, vremea va fi mari rece decat in mod obisnuit. Temperaturile vor creste spre finalul lunii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: primavara cu bruma si inghet. Unde va fi cel mai frig, de cand cresc temperaturile

Iarna se intoarce in forta, in plina primavara. Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea, valabila in intervalul 15 martie, ora 06. 00, 18 martie. in urmatoarele zile, vremea va deveni deosebit de rece, cu temperaturi la pragul de inghet, bruma si precipitatii slabe.

Peste 140.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, in doua saptamani

La doua saptamani de cand s-a dat startul depunerii cererilor de inscriere in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2016-2017, au fost inregistrate 141. 035 de solicitari in acest sens. Ministerul Educatiei arata ca situatia nu este extrem de diferita fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand in acelasi interval calendaristic parintii au depus 140. 677 de solicitari.

Medici: Bebelusul Sarmaluta din Fetesti va face terapie cel putin doua saptamani

Carnea este pricipalul motiv pentru care cei doi bebelusi din Fetesti au ajuns vineri la Spitalul Marie Curie din Capitala. Reconfirmarea vine de la reprezentantii unitatii medicale care au precizat, luni, ca bebelusul care a mancat sarmale -Sarmaluta, va avea nevoie de terapie cel putin doua saptamani.

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez? Ai nevoie de o cana cu orez. Este o cantitate suficienta pentru 4 persoane. Cum procedezi: -Torni orezul intr-o oala -Pui peste orez doua.

Prognoza meteo, 14 - 27 martie. Vreme rece, lapovita si ninsoare

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )