Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru vineri: Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada

Vineri, in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte, valorile termice vor fi in continuare mult mai ridicate decat cele obisnuite pentru mijlocul lunii ianuarie, in conditii de cer variabil, informeaza Mediafax. In schimb, in zonele joase din sud, centru si est, in prima parte a zilei si din nou noaptea va fi nebulozitate joasa si local se va semnala ceata, asociate izolat cu burnita sau fulguieli, astfel ca regimul termic diurn va fi caracterizat de valori in jurul celor normale pentru aceasta data. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Temperaturi peste normele climatologice ale acestei perioade

Valorile termice prognozate de meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani vor fi, in general, peste cele specifice perioadei, atat pe durata zilei, cat si pe timpul noptilor, iar incepand din 18 ianuarie va creste probabilitatea de aparitie a precipitatiilor mixte in majoritatea regiunilor, dar si a ninsorilor in zona montana, potrivit prognozei valabile pentru perioada 12 - 25 ianuarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), informeaza Agerpres.

Temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada, in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pentru 12 - 25 ianuarie

In urmatoarele doua saptamani, valorile termice prognozate de meteorologi vor fi, in general, peste cele specifice perioadei, atat pe durata zilei, cat si pe timpul noptilor, potrivit prognozei valabile pentru.

Cand se opresc ninsorile. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Ninsorile se opresc in urmatoarele doua saptamani, in majoritatea zonelor din tara, pe fondul temperaturi maxime ce vor depasi 0 grade Celsius. Astfel ca precipitatiile vor fi reduse, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cum va fi vremea marti si miercuri: Prognoza meteo in tara si in Bucuresti

Marti, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, dar in zonele joase se va semnala nebulozitate joasa sau ceata, pe arii restranse in orele diminetii si local, in timpul noptii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 10 grade, iar cele minime, vor fi de la in jur de -14 grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la 3. 5 grade in Dealurile de Vest.

Cum va fi vremea in Maramures pana in 25 ianuarie

Administratia Nationala de Meteorologie a facut o prognoza meteo pentru regiunea Maramures valabila pana in data de 25 ianuarie. Maramuresenii nu au neaparat motive de bucurie, dar nici de tristete din punct de vedere meteo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )