Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prognoza meteo pentru zilele de Paste: Cum sa ne imbracam in noaptea de inviere (VIDEO)

B1 B1,
Prognoza meteo pentru zilele de Paste: Cum sa ne imbracam in noaptea de inviere (VIDEO)

Vreme schimbatoare de Paste. Daca in noapte de inviere va fi cald, duminica meteorologii anunta ploi si temperaturi in scadere in cele mai multe zone. in Capitala, maximele vor urca. continuă pe B1

Vremea se va raci. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea se va raci fata de ziua anterioara, mai accentuat in sudul, estul si centrul tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 20 de grade. Vacir.

Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru zilele de sambata si duminica

Vremea de Paste. Cerul va fi predominant variabil, cu innorari de scurta durata in regiunile nord-vestice, nordice si estice. Pe arii restranse, in aceste zone, va ploua slab.

Vremea se va raci. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea se va raci miercuri fata de ziua anterioara, mai accentuat in sudul, estul si centrul tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 20 de grade, iar cele minime.

Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 aprilie, pe regiuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 aprilie, interval care include si ziua de Paste. PROGNOZA METEO BANAT in primele doua zile de prognoza.

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo pentru.

VREMEA DE PASTE! Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Cerul va fi predominant variabil, cu innorari de scurta durata in regiunile nord-vestice, nordice si estice, unde pe arii restranse va ploua slab.

Prognoza meteo: ce vreme se anunta. in ce regiuni va ploua de Paste, unde va fi cel mai frig, de cand cresc temperaturile

Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani, cu ploi, frig, dar si zile insorite. Meteorologii prognozeaza ca pana pe 23 aprilie vom avea parte de temperaturi mai ridicate decat in mod normal, insa nu scapam nici de zilele reci. De miercuri, 12 aprilie, mercurul din termometre incepe sa scada.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )