Libnet.ro
UNICEF

18:45

Prognoza meteo pe trei zile. Ce ne asteapta

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pe trei zile. Ce ne asteapta

Vremea va fi in continuare deosebit de rece, cu precadere in nordul tarii si in depresiuni, unde local, indeosebi noaptea, va fi ger. Cerul va fi mai mult noros sise vor semnala precipitatii mai ales sub. continuă pe Antena3

PROGNOZA METEO pe doua saptamani: Cand vine primavara

Prognoza meteo pentru perioada 19 martie 1 aprilie. Meteorologii anunta ca mercurul din termometre va creste, dar ploile vor cadea in cantitati semnificative. in Banat, pana in data de 23 martie,.

Prognoza meteo: iarna grea in Romania. Ce se anunta in urmatoarele zile, cat mai ninge, de cand se incalzeste vremea

Vremea de iarna autentica ne da batai de cap in continuare. Meteorologii anunta inca un episod de fenomene severe, ce se vor manifesta violent in sud-estul tarii. Este vorba despre un val de ninsori consistente, ger cumplit si polei.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cu ce vesti vin meteorologii

Meteorologii au anuntat o vreme deosebit de rece pentru marti, precipitatii moderate cantitativ si polei. Aceasta avertizare este valabila pana joi dimineata, la ora 10. Conform ANM, temperaturile.

E clar, vremea a luat-o RAZNA! Prognoza METEO pentru WEEKEND nu aduce deloc vesti bune. Ce se va intampla de duminica in Romania

Meteorologii anunta ca vremea se va mentine rece. in Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si temporar, mai ales ziua, va ninge si se va depune strat nou de zapada. De duminica, vremea va intra intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )